Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ciki ha anyukám mutat be a...

Ciki ha anyukám mutat be a fodrászának 38 évesen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 09:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Mit kelle zen bemutatni? Ember bemegy a fodrászhoz, jónapot hajat szeretnék vágatni, nem kell ahhoz senkinek bemutatni.
2023. febr. 9. 09:26
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Na de ezt hogy kell elképzelni, 38 évesen anyuka kézenfog, bementek a szalonba és anyuka beszél, hogy heló, ez itt a gyerekem, Magdi, és szeretne hajvágásra kérni időpontot? Te meg csak állsz, mint fsz a lagziban?
2023. febr. 9. 09:30
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
Megmondod másik fodrászhoz jártál eddig.
2023. febr. 9. 09:43
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
Igen ciki. Más kérdésnél volt, amikor 40 éves pasi anyjával megy fogászatra meg 30 éves nő anyjával nőgyógyászhoz, azt is ugyanilyen cikinek mondta a többség, akkor ez is az.
2023. febr. 9. 11:11
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
11: Nem egészen. Sok fodrász nem is vállal új ügyfelet, mert annyi munkája van.
2023. febr. 9. 11:13
 16/27 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem életkorhoz kötött, ezt diktálja az illem és az üzleti etika is.

Azért anyukád mutat be benneteket egymásnak, mert Ő ismer mindkettőtöket és egyrészt Neked akar ajánlani egy fodrászt, akivel elégedett, a fodrászának meg egy jó kuncsaftot.

2023. febr. 9. 12:01
 17/27 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, neked fogalmad sincs az alapvető illemszabályokról, noha nemhogy felnőttél, de már fiatal sem vagy!

Mindig az mutatja be a két embert egymásnak, aki mindkettőt ismeri. Nem is tudom, hogyan gondoltad másképp.

2023. febr. 9. 14:51
 18/27 anonim ***** válasza:
68%
17! Azért a harmincas éveiben ne kelljen már lehúzni a rolót. Egyáltalán nem öreg a kérdező!
2023. febr. 9. 15:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de én mondjuk abból indultam ki, hogy együtt mennének. (Mármint, hogy anyukának is lenne időpontja, azért megy oda, nem pedig fogni a Kérdező kezét. Ha mégis, akkor de, ciki.)
2023. febr. 9. 16:01
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Még soha nem mutatkoztam be a fodrásznak. Köszönök, elmondom mit szeretnék és levágja a hajam a legjobb tudása szerint, majd megköszönöm,fizetek, borravalót is szoktam hagyni, elköszönök.

De nem ciki, felnőtt emberek is szoktak egymásnak bemutatni embereket.

2023. febr. 9. 17:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!