Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ciki ha anyukám mutat be a...

Ciki ha anyukám mutat be a fodrászának 38 évesen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 09:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó fodrász, kozmetikus, orvos, ügyvéd, autószerelő, bankos, kőműves, stb simán lehet olyan bizalmi ember, akit azért mutatunk be az ismerősünknek, családtagunknak, mert jó szívvel ajánljuk azt a szakembert. Itt nem arról van szó, hogy nem mersz egyedül elmenni, mint egy kisgyerek, hanem arról, hogy szeretné az ajánlód elérni azt, hogy veled is olyan jól bánjanak, mint vele.
2023. febr. 9. 18:43
 22/27 anonim ***** válasza:
49%
Az ciki, hogy egy ügyfelet be kell mutatni. Oké, hogy beszervez neked egy új fodrászt, mert kell, de azért nehogy már anyád intézze neked az időpontfoglalást meg hasonlókat.
2023. febr. 10. 08:46
 23/27 anonim ***** válasza:
20%
38 évesen miért anyukád visz fodrászhoz? A szememben elég hiteltelen lennél, ha felnőtt létedre anyád intézné ezeket :D
2023. febr. 10. 12:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a fodrásznak hullára mindegy, hogy a kérdező maga megy el hozzá, vagy kísérik, maga jelentkezik be, vagy anyukája jelentkezik be helyette.

Menjen oda a megbeszélt időre és a fodrász munkáját fizesse ki. A fodrászt ennyi érdekli az egészből.

2023. febr. 10. 12:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bemutatni? Magad is elmehetsz a fodrászhoz.
2023. febr. 11. 15:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én vagyok annyira antiszoc, meg socially arkward, hogy engem inkább megnyugtat, ha nem kell emberekkel beszélnem, és anyum "intézi" ezt is. Mmint azt, hogy ha úgy alakul, hogy együtt megyünk valami ilyen helyre, és ő intézi a bemutatást. A többi utána könnyebben megy...
2023. febr. 14. 17:04
 27/27 anonim ***** válasza:
58%
Nem ciki, kisfiam. És nincs is kockafejed sem. Az is ciki, hogy anyucival mész focihoz.
2023. aug. 22. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!