Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvárjátok, hogy a lányotok...

Elvárjátok, hogy a lányotok szóljon, ha elviszi az értékesebb(arany) ékszereit?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy amit általános/középiskolai ballagásra kapott, vagy a nagyszülő ragaszkodott hozzá, hogy az ékszer márpedig halála után legyen a lány unokáé(aki a lányotok). Alapvetően nem hord a lányotok ékszereket, csak fülbevalót, de abból csak bizsut, meg rozsdamentes acélt, az ilyeneket, hogy arany nyaklánc, otthon tartja egy dobozban. Néha random felveszi, stb. Olyankor elvárjátok, hogy szóljon róla, ha mégis felvette, nála van? Egyáltalán szoktatok olyat csinálni, hogy a tudta nélkül, a távollétében lecsekkoljátok, hogy a "helyén" van-e az adott ékszer? Ha nincs ott akkor van számonkérés, hogy miért nincs ott?
jan. 21. 00:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a leányzóé az ékszer nem anyáé? Akkor anyunak mi köze van hozzá? Engem ugyan nem érdekelne anyaként, hogy hordja-e vagy sem.
jan. 22. 08:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetemen kerültem először olyan helyzetbe, hogy életvitelszerűen (szinte) ugyanaz a ruha legyen rajtam egész nap. Voltak elmenős ruháim (iskola, templom, stb.) meg otthoniak (+a nagyon fancy, fehér orvoshoz járó). Hazaérve a bugyin kívül mindent átcseréltem otthonira. De bugyiból is volt olyan, ami csak otthoni volt. Ha meg egy otthoni bugyit vagy zoknit sikerült felvennem az iskolába, le voltam cseszve.

A szüleim is mindig átöltöztek.

Ettől eltekintve kb 4.-es korom óta hordok ezüst gyűrűt non-stop. 8. óta meg egy aranyat is. Csak szóltam, hogy tetszenek, s igényt tartok rájuk. Az ékszeres dobozban voltak. Előttük volt egy bizsu, de egy eséskor szétnyomódott.

jan. 24. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!