Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nárcisztikus szülővel való...

Nárcisztikus szülővel való kapcsolatot megszakítók, a döntéskor milyen könnyen mondtatok le arról, hogy örököljetek utána?

Figyelt kérdés

jan. 20. 23:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
91%
Akkor csak élni a saját életed. Hogy hagy-e rád valamit majd kiderül. Ne számolj vele, úgy nem csalódhatsz.
jan. 21. 19:56
 22/35 A kérdező kommentje:
Azt, hogy mit lehet tenni, vele kapcsolatban kérdeztem, a 16-os és 17-es kommentem alapján.
jan. 21. 20:17
 23/35 anonim ***** válasza:
84%
Semmit nem lehet tenni vele. Nem csak vele, senkivel sem. Felnőtt ember, úgy él ahogy akar, a tulajdonával azt tesz amit akar.
jan. 21. 22:34
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

Én megszakítottam anyámmal a kapcsolatot pontosabban

inkább ő szakította meg velem.

Ami az örökséget illeti

valószínűleg én nem fogok

örökölni utána semmit

pedig van kettő lakása is

lenne mit. De ott van a húgom

akivel sokkal jobban bánik

mint velem és úgy érzem

hogy ki fog engem semmizni

mindent ő fog kapni.

Kinézem belőle hogy képes ezt megcsinálni. És most nagyon félek ettől de nem tudok mit tenni ellene és ha ott lesz az ideje

fogalmam sincs mit fogok tudni

csinálni.

jan. 21. 22:44
 25/35 anonim ***** válasza:
64%

ki lehet írni a gyereket a végrendelet ből és egy eltartási szerződéssel max pár értéktelen kacatot örököl a gyerek.

a gyerek már ez esetben sérült sokadszor és nem 100% ezért általában mindenki hibás csak ő nem xd

jan. 22. 00:14
 26/35 anonim ***** válasza:
76%
Én kitagadtam a legidősebb gyerekemet közjegyzőnél; kötelesrész sem fog járni neki, bőven tett érte..
jan. 22. 09:28
 27/35 A kérdező kommentje:

#24 Akkor te voltál/vagy a 'bűnbak', a húgod pedig az 'aranygyermek'. Lásd a lenti linknél a 3. Kivételez pontot:

[link]

Azért majd beszélj egy ügyvéddel, ha aktuális lesz.

jan. 22. 14:29
 28/35 A kérdező kommentje:
Akárhogy is bánt velem, a 16-os és 17-es kommenteknél leírtak alapján hogy lehet rajta segíteni? 86 éves.
jan. 22. 14:41
 29/35 anonim ***** válasza:
82%

27_ es Kérdező

Igen, tudom ezeknek

utána is olvastam már.

Köszi hogy átküldted

Az ügyvéd meg nem

tudom mit fog tudni

majd tenni..

jan. 22. 17:54
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel a pénz. Értéktelen. Szóval felettébb könnyen.
jan. 22. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!