Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korától hinnéd el,...

Hány éves korától hinnéd el, vagy fogadnád el, ha a gyereked (gyerek vagy felnőtt korú) azt mondaná, hogy ellenkező neműnek érzi magát?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ugye eléggé más érzéseket és gondolatokat vált ki, ha egy 7, 15, 22, 30 éves gyerek/ember ilyet mond.

jan. 19. 21:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
54%
A külvilág számára kamaszkorban lesz feltűnő. A szülők, közeli barátok már ovis kortól gyanítják.
jan. 20. 20:07
 32/33 anonim ***** válasza:
45%
Én 24-25 éves kora után, mert magamcis azt tapasztaltam, hogy 18-20 évesen még nagyon gyerek voltam, nem volt annyi felellősségtudat bennem. Hiába felnőtt voltam és korán önállósodtam, de kellett pár év a felnőtt világban, hogy tényleg felnőttnek érezzem magam, egy ilyen döntéshez pedig annak kell lenni. Persze elhinném màr 20 éves korában is, hogy akkor így érez, de azért várnék még vele, hogy ez leülepedien benne. Nem ítélném el, elfogadnám.
jan. 21. 00:15
 33/33 anonim ***** válasza:
64%
Én kb. 14 éves korom körül éreztem előszőr, hogy lehet, hogy baj van velem. Ez akkor volt, amikor még alig volt internet, és ami volt is rajta, az sem volt annyira kielégítő tartalom, mint ma. Akkor még csak újságokból lehetett ilyenekről olvasni. 16 éves koromra azért már próbáltam többet olvasni róla, célzottan, angolul, a neten. 18 év felett már azért tudja az ember, hogy kb. mi, meg hát onnan már jogilag is tehetne érte.
jan. 22. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!