Hány éves korától hinnéd el, vagy fogadnád el, ha a gyereked (gyerek vagy felnőtt korú) azt mondaná, hogy ellenkező neműnek érzi magát?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ugye eléggé más érzéseket és gondolatokat vált ki, ha egy 7, 15, 22, 30 éves gyerek/ember ilyet mond.jan. 19. 21:50
21/33 anonim válasza:
Ezt nem elhinni kell, ha figyel a szülő a gyerekre, észre fogja venni. A 6 éves lányom legjobb barátja az oviban egy kisfiú, ennyi idősen már látszik rajta hogy valószínűleg nem heteró. Elhozom hozzánk, én is látom, de az anyja is jelezte, hogy esélyes a dolog, előre szól. Felveszi a lányom összes szoknyáját, azt játsza, hogy ő hercegnő, balettozik, imád mindent, ami rózsaszínű, ahogy beszél, ahogy viselkedik, teljesen olyan, mint egy lány. Ő egyszerűen ilyen, ezt kell elfogadni, mert így önmaga.
22/33 anonim válasza:
Bármikor elhinném, ha ő őszintén azt mondja, éppen akkor úgy érzi.
23/33 anonim válasza:
Mindenki játsza itt az erkölcsöst, de az ember egészen addig ameddig nem kerül hasonlóra sor könnyen osztja az észt. Én őszintén megmondom, hogy eléggé ferdén állna a szám ha transz vagy a saját nemét szerető gyerekem lenne
26/33 anonim válasza:
21, az "olyan, mint egy lány" hogy függ össze azzal, hogy nem heteró-e?
27/33 anonim válasza:
21# Serdülés előtt elég korai a nemi identitás "előrejelzése".
28/33 anonim válasza:
Sztm egy 15 évesnél már biztosra lehet venni. Nehéz lenne de elfogadnám és támogatnám a műtétekbe is...a gyerekem és akik ilyenek azok szenvednek ha nem néznek ki úgy ahogy szeretnének.
29/33 anonim válasza:
Van amin nem lehet változtatni, egyszerűen el kell fogadni. El lehet távolítani a külső nemi szerveket, de attól még nem lesz a vágyott nemű férfi, vagy nő. Aztán kérdezheti magától, hogy most akkor fiú, vagyok vagy lány. De már egyik sem, és ezt már nem lehet visszacsinálni, bármennyire is megbánta. Így kell tovább élnie.
LMBTQ stb végig mehetünk az abc-n, de nincs értelme, csak divatőrület. Elmúlik ez is, ahogy a krinolin nevű ruhadarab is kiment divatból, mert szembe ment a józan ésszel.
Az pedig, hogy ki melyik nemhez vonzódik, milyen neműnek érzi magát, szigorúan magánügy. Ezt kellene mindkét oldalnak elfogadni.
30/33 anonim válasza:
17, 6os vagyok, azért én ezzel semmi bántót nem írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!