Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a férfi...

Miért van az, hogy a férfi simán bármikor kiléphet a gyereknevelésből, azaz elhagyja a családját, a nő meg nem, mert ő a gyerek/gyerekek anyja?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap is volt itt egy kérdés, hogy egy anyuka egyedül neveli a 2 pici gyerekét, mert a gyerekek apja "megunta" a gyereknevelést, és otthagyta őket?
jan. 19. 20:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
19%
#26-osnak igaza van. Amíg a gyerek kicsi, az apának a láthatás miatt egy olyan személlyel kellene állandó kapcsolatot tartani, akit a háta közepére sem kíván.
jan. 20. 21:34
 32/45 anonim ***** válasza:
79%
31-es, és? Ez nem ok arra, hogy szrjon a gyerekére, csak könnyebb ezzel magyarázni ;)
jan. 21. 09:51
 33/45 anonim ***** válasza:
64%
32 de azért elég nyomós ok tud lenni, főleg mikor a gyerek anyja egy hárpia aki arra használja a láthatásokat, hogy jól beleköthessen az exébe
jan. 21. 11:13
 34/45 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem.

A férfi se, mert az a gyerek apja. Nem látom mire utalsz. A nő sem teheti meg.

jan. 23. 01:51
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek én os nőt, aki otthagyta a családot. A férfi viszont több. Minden nő magának szül, ezt sajnos én is megtapasztaltam.
jan. 25. 23:18
 36/45 A kérdező kommentje:
35-ös, hát sajnos a férfiak zöme még mindig abban a hitben él, hogy a gyereknevelés csak a nő dolga, pedig egyáltalán nem.
jan. 26. 09:01
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert még mindig az a felfogás él, hogy a gyereknevelés a nő dolga. Holott azt a sok maradi felfogású elfelejti hogy gyerekcsínáláshoz két ember kell.
jan. 28. 21:18
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

"32 de azért elég nyomós ok tud lenni, főleg mikor a gyerek anyja egy hárpia aki arra használja a láthatásokat, hogy jól beleköthessen az exébe"

Ja. Vagy az ex férj a hárpia, aki a láthatást csak kötekedésre használná.

jan. 29. 01:58
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen férfi nem a gyermekeit unta meg, hanem azok anyját. Óriási különbség hölgyeim!"

Mondd ezt akkor is, ha a nő lép le és hagyja ott a gyereket.

jan. 29. 01:59
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyformán undorító, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi teszi. Jó lenne már ezt a nemek harcát a 21. században abbahagyni már, és felelőtlen, ide-oda potyizó, majd gyerekeket elhagyó figurákat egyaránt megvetni, nemi szervtől függetlenül. Tudom, csak álom...
jan. 29. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!