Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a férfi...

Miért van az, hogy a férfi simán bármikor kiléphet a gyereknevelésből, azaz elhagyja a családját, a nő meg nem, mert ő a gyerek/gyerekek anyja?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap is volt itt egy kérdés, hogy egy anyuka egyedül neveli a 2 pici gyerekét, mert a gyerekek apja "megunta" a gyereknevelést, és otthagyta őket?
jan. 19. 20:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
75%
Amikor még otthon éltem egy mentőállomáson dolgoztam diszpécserként. Összehaverkodtam az egyik sofőrrel ott a nő lépett ki úgy hogy 3 fiú ott volt ...
jan. 19. 21:43
 12/45 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki lelèphet,csak a gyerek nem. Õ marad a vesztes. Csalàdot alapìtani,gyereket vàllalni közös döntès. Aki ebbõl kiszàll,az nem èrdemel a megvetèsen kìvül semmit. Kifogàst a fogantatàs elõtt keresünk a màsikban,nem utàna.
jan. 19. 22:06
 13/45 anonim ***** válasza:
84%
A nő is leléphet, anyám is ott hagyott apámra 1 éves koromban. Azóta nem tudok róla
jan. 19. 22:38
 14/45 anonim ***** válasza:
69%
Nekem több olyan ismerős családom van, ahol anyuka lépett le. Apuka csak 1 családból. Akik el is váltak, azok is támogatják a gyerekeiket, ellenben ahol apukánál marad a gyerek, ott anyuci felszívódik.
jan. 19. 23:20
 15/45 anonim ***** válasza:
32%

15

Igen, mert egy anya csak a elgvégső esetben hagyja ott a gyereket, bármi is legyen az ok, akár valós, akár nem, akár elfogadható, akár nem, de ő annak érzi.

jan. 19. 23:25
 16/45 anonim ***** válasza:
81%
Van bőven példa rá, hogy a nő lép le.
jan. 19. 23:26
 17/45 anonim ***** válasza:
24%
#20 igen. Hiszen minden nő tökéletes anya.
jan. 20. 00:40
 18/45 anonim ***** válasza:
44%
Igen minden nö tökéletes anya. Van méhe, a nö szervezete látja el a babát születés elött és után is. Minden nö tud szülni. (Hacsak nem valami hiba csuszott a programba, de ez az arány nagyon alacsony.)
jan. 20. 01:30
 19/45 anonim ***** válasza:
75%
A prostiszakmát meg a férfiak találták ki. Ha nem lenne kereslet, nem lenne kinálat. Igy müködik a piacgazdaság.
jan. 20. 01:33
 20/45 anonim ***** válasza:
24%
Én több nőt ismerek, aki kilépett nevelésből, mint férfit.
jan. 20. 06:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!