Miért van az, hogy a férfi simán bármikor kiléphet a gyereknevelésből, azaz elhagyja a családját, a nő meg nem, mert ő a gyerek/gyerekek anyja?
Mert úgy vannak vele hogy a nő szülte, az övè. A gyereknek is az anyjára van szüksège, az gondozza, nem az apa. Az anya alap hogy szereti a gyerekèt, terhes volt vele, megszülte.
Az apának nincs olyan közeli viszonya a gyerekkel,nem ő szülte stb.
Nyilván lelèphet a nő is, ahogy írták előttem.
Na de ga lelèp akkor egy büdös q, egy szívtelen, elmebeteg, nem ogazi nő, nem anya, nem ember, stb.
Csak az átkokat,lenèzèst kapja mindenhonnan. Ha az apa lèp le akkor egy rossz szó se èri, tök termèszetes. ( szerintem a kèrdező is erre gondolt)
"Csak az átkokat,lenèzèst kapja mindenhonnan. Ha az apa lèp le akkor egy rossz szó se èri, tök termèszetes."
Lehet, hogy számodra természetes, de én ugyanannyira megvetem az apát és az anyát is, ha nem foglalkozik a gyerekével, mert hiszek a nemi egyenjogúságban.
(2-es voltam.)
Mi apa jogú társadalomban élünk. Aztán vannak anyajogú társadalmak. Ott teljesen máshogy nézne ki ez az eset.
De ez mind csak a társadalmi neveléstöl függ.
De ez ugyanaz mint:
az telejesen normális, hogy a férfi kocsmába jár és elissza a család pénzét, de ha a nö teszi megszólják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!