Nem tudom mit csináljak ebben a helyzetben?
Tavaly édesanyám születésnapjára vettem egy parfümöt, lehet másoknak kicsit morbid a hattersztorija, de volt egy testvére aki már sajnos nincs köztünk egy tragedia miatt, és mindig mondta hogy ezt a parfümöt használta és neki is mennyire tetszett, így megvettem neki. Viszont a tavalyi év folyamán egy veszekedesunk alkalmával vissza adta nekem, és azóta is nálam van. Az árát nem is nagyon szeretném felhozni, de családunk mentalitását tekintve ilyen dolgokra nem igen szoktunk ekkora összeget költeni.
Közeledik a születésnapja és kezd igen eluralkodni rajtam egyfajta szorongás emiatt, mert tavaly próbáltam meglepni de ezt tette, viszont ha nem adok semmit az is lehet egyfelől érthető lenne, viszont ezt nyilván nem tenném meg. De viszont ha csak egy tipikus ajándékkombóval lepném meg attól nekem lenne bűntudatom, valamint ezzel a tavalyi ajándékkal sem tudom mit kezdjek sajnos, mert ha ezt is próbálnám neki visszaadni bármikor, szerintem csak régi dolgokat hozatnék vele újra terítékre. Alapvetően jó a kapcsolatunk...
20/N
Lehet, hogy igazad van. Majd lehet egyszer megkérdezem tőle, egy nagyobb idő távlatában.
Köszönöm az ötleteket!
Mért lenne bűntudatod egy tipikus ajándékkombóval? Ez az általános, ha éppen nincs máshoz fantáziád. Hogy ne adj semmit, az fel se merül. De az se, hogy erőszakkal visszanyomd neki, amit - persze igen bunkó módon - visszaadott.
Ismét egy olyan kérdés, amit nem értem, hogy mért láthatatlan idegenekkel kell megbeszélni! Nincsenek barátnőid, kedves rokonaid?
Szia, én meg szoktam kérdezni van-e valami, amit szeretne, de sorolok pár ajándékot, amik univerzálisak és nem fontos a méret, nem kell próbálni.
Táska, ékszer, szépségápolási termék pl arckrém, smink, sál, sapka, vitaminok. Ha van valamilyen hobbija, ahhoz is kapcsolódhat, pl ha szeret biciklizni akkor kulacs, ha festeni, akkor festékek, ha sorozatozni, filmezni, akkor a kedvenc film/sorozatával bögre vagy valamilyen tárgy.
A parfümöt szerintem se add vissza neki, az illatok tényleg emlékeket hordoznak, én megpróbálnám eladni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!