Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon szeretnék épített...

Nagyon szeretnék épített pillát de itthon nem engedik, mi a velemenyetek, ti csinaltatnatok?

Figyelt kérdés

jan. 14. 14:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
94%
18 a legtöbb nő magának vagy más nőknek öltözik vagy csináltat ilyet. A legtöbb férfit hidegen hagyja a műszempilla.
jan. 14. 16:20
 22/48 A kérdező kommentje:
nem értem egy szülőnek mi joga lenne elvenni az ösztöndíját a gyereknek?
jan. 14. 16:37
 23/48 anonim ***** válasza:
72%
Ösztöndíjból műszempillát, zseniális.
jan. 14. 16:44
 24/48 anonim ***** válasza:
76%

Tök mindegy, van-e joga vagy nincs szerinted. Amíg az ő házában laksz, rá szorulsz, addig ő dönt.

És ezzel nem azt mondom, hogy ezt kihasználva mindenben korlátozni kell a gyereket, de attól még ez az igazság. Ő tud téged szankcionálni és kellemetlen helyzetbe hozni, ha úgy látja, hogy szükséges.

Megéri kockáztatni egy műszempill@ért?

jan. 14. 16:57
 25/48 anonim ***** válasza:
85%
Hidd el nem éri meg kihúzni a gyufát ennyiért. Bőven lesz még időd csináltatni. Nem az életed függ tőle, néhány szempillaspirál is szép tekintetet tud adni.
jan. 14. 17:10
 26/48 anonim ***** válasza:
85%
#18 Ki a fenét érdekel szerinted, hogy a férfiaknak mi tetszik? Ha férfi vagy, akkor ideje lenne kicsit magadbanézned és rájönni, hogy nem te vagy a világ közepe és a Nap sem miattad kel fel! Ha meg nő vagy, akkor meg próbálj meg önálló emberként gondolni magadra és nem a férfiak játékszereként! Legyen egy kis önbecsülésed!
jan. 14. 17:23
 27/48 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, engem is nagyon érdekelt a műszempilla fiatalabb koromban, akkor nekem se engedték.

Viszont rátaláltam ezáltal a szempilla liftingre, ami ezerszer természetesebb hatást ad, hisz a saját pilláidat teszi szebbé. Nem mellesleg olcsóbb is, ez esetleg nem lehet opció?

jan. 14. 17:32
 28/48 anonim ***** válasza:
95%
A lányok/nők valóban nem az ellenkező neműeknek, hanem elsősorban saját maguknak akarnak tetszeni, illetve a hasonló korú, azonos nemű környezetüknek akarnak megfelelni. Én is rondának tartom a műszempillát, de egy fiatal társaságban ez alighanem státusz szimbólum. Nem tudom, a kérdező milyen retorzióval számolhat, ha megcsináltatja, és hogy mennyire éri meg.
jan. 14. 17:58
 29/48 anonim ***** válasza:
86%
28-as, attól függ milyet csináltatsz. Nekem is van 2 éve, teljesen természetes hatása van. Nem olyan legyező féle undormány. Vannak nagyon szépen megépítettek is.
jan. 14. 18:04
 30/48 anonim ***** válasza:
84%
Egyenlőre maradnék egy nagyon jó szempillaspirálnál (én az essence lash princess zöldet ajánlom) és utána, pár hónap múlva próbálkozz megint anyudnál.
jan. 14. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!