Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy tininek még mindig az anyukája a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Valaki megkérdezte tőlem hogy ki számomra ki a legfontosabb ember és én anyukámat mondtam és azt mondta h ez ennyi idős korban mar nem normalis dolog( koromat nem szeretnem leirni). Szerintetek ez tényleg probléma?

jan. 13. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális 3 gyerekem van mindegyiknek én vagyok legfontosabb pedig 2 fiatall felnőtt meg 13 ėves.
jan. 13. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Miért pontozták le ennyire a 10-est?
jan. 13. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Én pl utálom, amikor valaki kijelenti, a többség hogy gondolkodik. Haverok fontosabbak a szülőnél? Akinek szar szülei vannak.
jan. 13. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Aki szándékosan félreakar érteni valamit az úgyis megfogja tenni.
jan. 13. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
20%

Én se értem, miért pontozták le 10-est.

Szerintem is tök jókat írt.

jan. 13. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond ezzel.
jan. 14. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért pontozták le a 10-est mert a mai rózsaszín világba egy ilyen megosztó és nehezen emészthető információ nem igazán illik bele, ugyanis az embereknek többnyire egyszerű tények és információk kellenek amik kb abban merülnek ki sok esetben, hogy jó vagy rossz.
jan. 14. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!