Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Havonta mennyibe kerül egy 1...

Havonta mennyibe kerül egy 1 éves gyerek ruházása és étkezése?

Figyelt kérdés
Mindent pontosan kell részleteznem gyerektartás megállapításához... nem akarok olyat írni, amire esetleg azt mondják, hogy hihetetlen, ezért kérdezlek titeket is meg. Az étkezést inkább napra forintosítanám, talán 600, talán 1000, na de a ruházás? Hát a jó ég tudja, még csak most jön a cipős korszak... Persze a pontos más kiadásaimat is sorolnom kell...

jan. 4. 14:08
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%
Én totál nem értek hozzá , csak kitartást és boldog éveket akartam kívánni !
jan. 4. 17:54
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idod van osszeirni ezeket?

Nekem volt 4 honapom azalatt minden szamlat blokkot eltettem a reszi csekeket azinten kinyomtattam ha volt berleti dij azt is. Belepjegyek is. Babauszas deveny torna stb.

Nekem havi 80e jott ki 5 eve. De en akkor alberletben laktam igy annak koltsege is beleszamitott. Sot az autohasznalat egy resze is.

jan. 4. 19:05
 23/31 anonim ***** válasza:
52%
Igazából nagyon egyszerű. Mennyit költenél, ha nem lenne egyereked? Ezt kivonod a mostani kiadásaidból.
jan. 4. 20:36
 24/31 A kérdező kommentje:

8 napot adtak... felhívtam telefonon a bíróságot, ők is azt mondták, 15 nap a szokás.

Most extra kiadásaim vannak, mert költöztem, venni kell holmikat, ilyen rövid idő alatt ezt nehéz megállapítani, marad az összeírás, aztán odaírom azt is, hogy szorozza be kettővel, mert a váratlan kiadások miatt kb. kétszer olyan drága az élet kb., mint azt általában várnám...

jan. 4. 20:49
 25/31 anonim ***** válasza:
50%
Ez fordítva szokott lenni: Adott x összeg aztán be kell osztani kinél ekvesebb kinél több, de azért a hazai valóság inkább ez.
jan. 5. 01:55
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Mindent írj bele!

Pelenka,gyógyszerek, vitaminok, rezsi gyermekre eső része, szabadidős programok, ruhák, ha hordod fejlesztésre,azt is.

Van ügyvéded? Az lenne, a legjobb, ha keresnél egyet, ugyanis hiába állapítanak meg X összeget, ahogy nő a gyerek, egyre több lesz a kiadás pl.ha oviba megy,ott az étkezést,utazást fizetni, ha sportolni fog, akkor annak a költségei és ugye enni is egyre többet fog. Vagy 2évente járkáltok a bíróságra az emelés miatt?

Ja és azt mindenképp írasd bele, hogy a KSH szerinti inflációt is vegyék figyelembe, így minden januárban annyival többet fizessen, nem sok,de az is valami.

jan. 5. 09:47
 27/31 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm
jan. 5. 21:47
 28/31 anonim ***** válasza:
51%
Felnőtt ember havi étkezése magamnál 70-ezerből is kijön, ennek a duplája már luxus. Mondom úgy, hogy egészségtudatosan - átlagosnál kicsit drágábban - étkezek.
jan. 18. 11:30
 29/31 A kérdező kommentje:
Ott tartunk, hogy szerinte havi 25 ezer gyerektartás elegendő és ügyvédet fogadott, igy perkáljak 250-et, ha veszítek. Az egyik még baba, 10 hónapos volt, mikor eljöttünk, olyan rossz volt a helyzet! Dolgozni 2 gyerek mellett, bölcsi nélkül szinte kizárt, egyéniben próbálkozom, de alig megyek valamire, ő is tudja, hogy pénzügyi gondok vannak, mégis ezt teszi velem.
márc. 1. 18:50
 30/31 anonim ***** válasza:
Érdekes...Tehat az eredeti kerdes az volt, mennyibe kerul egy 1 eves. Most meg kiderul, két gyerek is van. Hogyhogy nem vagy akkor tisztaban vele, mennyibe kerul egy gyerek? Es miert csak a kicsi költségeit kellett számolni? Hm...
márc. 1. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!