Egy ilyen esetben?
Tanácsot kérnék.
A kislányom most 8 éves.
1 éve tart az elhelyezési per.
Mivel nem mentem bele abba, hogy ki tudja előbb ellopni az oviból, majd az iskolaból a gyereket, ezért az anyánál helyezték el, aki gátlás nélkül, állását felrúgva megelőzött es már délben elhozta az oviból majd az iskolából.
Így velem van minden 2. Hétvégén, majd a következő héten 1 napot.
De...
1 éve nem mer megpuszilni a gyerek ha anyuka is jelen van...mert hogy anya ezért haragudna.
Így azt talaltuk ki, hogy nincs puszi, beülünk a kocsiba elmegyünk egy sarkot, megállok a kocsival, és utàna puszilgat szét.
Megtanult sunyinak lenni...megalkudni...szerepet jàtszani 7 évesen.
Beleszakad a szívem.
És December elején volt egy kórus fellépése az iskolában.
Én pedig elmentem ahogy ovis korától minden ilyesmin ott vagyok.
Viszont most ott volt anyuka is.
Ezért a gyerek először elbújt előlem..
A kórúsban nem is énekelt csak tátogott zavartan.
Aztán kísertem őket haza, de a gyerekem rám sem mert nézni, a bal keze mutatóújja pedig végig a szájában volt és rágta úgy szorongott.
Mindez egy olyan hétvége után ahol velem volt, és felszabadult volt végig.
Pontosan tudom hogy nagyon durvàn ellennevelt.
Mert elmondta, azert nem ad puszit mikor találkozunk ilyenkor, mert akkor "kikap anyától"...
Engem az érdekel, hogy hogyan tudom ezt a szorongást oldani benne.
Hogy azért mert szereti az apukáját ő nem tesz semmi rosszat.
Nem akarom hogy ettől jobban sérüljön, ha fel nem is tudja mèg fogni, hogy bántalmazás àldozata.
20 rajta van ezerrel ezen.
Viszont nekem van pénzem évekig tartó perekre és ügyvédi díjra.
Ő viszont lassan kifogy a pénzből.
Pl beadtam egy kapcsolattartás kibővítése beadványt.
És a bíró megítélte.
A nőt az ügyvédje pedig nem is értesítette erről.
15 nap a fellebezés.
Kivártam a 15 napot majd megmutattam a nőnek a végzést.
Toporzékolt, de közöltem hogy hívom a rendőröket ha nem adja át a gyerekem.
"Mivel nem mentem bele abba, hogy ki tudja előbb ellopni az oviból, majd az iskolaból a gyereket,"
EZ MIT AKAR JELENTENI???? Olyan nincs, hogy valaki "ellopja a gyereket" az oviból meg iskolából és a bíróság problémának látja, ha nem mégy bele ilyesmibe.
Nekem az egész nagyon nem világos, amiket írsz, fele ennyiért már régen neked adták volna a gyereket, ha nem lenne olyan infó, amit elhallgatsz!
22.
Ezt az ovi nagycsoporjában csinálta.
Ez annyi, hogy én 16.30ig dolgozom, általában 17re mentem mindig a gyerekért.
és hogy ne tudjam elhozni az ex munkaidőt módosított, hogy megelőzzön és ő már elhozta délben a gyereket.
Majd az anyját bízta meg ezzel.
Én meg közöltem az ovival, jogy ezt megtiltom és ha kiadják a gyermekem a nagymamának rendőrségi feljelentést teszek.
Nem adták ki neki utána.
Ez a dolog azért lényeges, hogy kinél van a gyerek a szakítás után.
Mert a bíróság értékelheti lemondáként is azt, hogy én nem bele a gyerek ellopó játszmába, míg az anyuka akár az állását is kockára tette csak hogy ne lehessen velem a gyerekem.
Ha szándékosan az állását kockáztatja, nem lesz miből eltartani a gyereket. A felügyeletet (nagymama) másra bízza napi szinten, mert bár már megbízhatatlan a nunkahelyen, a gyerekért mégse tud elmenni.
Tiltja a gyereket holott az elhelyezés még tart. Van egy olcsó, béna ügyvédje, neked van pénzed. Tele vagy fegyverrel, nem hiszem el, hogy még az ügyvédet nem tudta elintezni amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!