Utálom a párom gyerekeit! Mit tegyek?
Tisztáznám akkor a helyzetet mert ahogy látom itt mindenki személyes sértést talált a leírtakban.
Először is a párommal sokat beszélgettünk már régebben is mit lehetne tenni, mert apaként és felnőtt férfiként nem kötelessége eltűrni mindent csak azért mert a gyerekeitől van szó, így a következőkre jutottunk. A lakás amiben lakunk egyébként az én tulajdonom, annak idején ő költözött hozzám, nekem pedig nem volt eleinte azzal problémám hogy itt vannak a fiai. Megpróbáltam a lehető legjobb módon bánni velük és nem zavarni őket, mostanra viszont számomra kedves otthonomat ugyanúgy nem tisztelik, mint eddig az apjukat így eldöntöttük hogy ezentúl a hétvégéket máshol oldják meg, a közös gyermekünk és a mi kapcsolatunk érdekében. (Erről az édesanyjuk is tájékoztatva lett!) Egzisztenciálisan egyedülálló anyaként is megtudom majd adni amire csak szüksége van a gyermekemnek ha netalán én is majd “ex” lennék, úgyhogy a világért se aggódjon senki, nem a pénzéért vagyok vele :)
Nem szeretnék közéjük állni, viszont abban egyet értettünk hogy senkinek sem jó így ez az állapot, így a születendő gyermekünkkel majd csak akkor fognak találkozni ha én jóváhagytam! “A jó kívánságokra” pedig csak annyit hogy amennyiben rámenne a kapcsolatunk vagy “csinálna” még másnak is gyereket hát akkor sajnos tényleg nem lesz más lehetőségem csak a “seggembe dugni a felmosót”! :D Több kommentre nem válaszolok! Boldog új esztendőt minden kedves olvasónak és kommentelőnek! :)
Azt nem tudom, hogy te mit tehetnél csak azt, hogy én mit tennék.
1. Soha nem jönnék össze gyerekes pasival (ezt már buktad).
2. Kié a lakás/ház? Ha a tiéd vagy közös, akkor mondd meg a férjednek, hogy "Feri! Az x találkozásból legalább 2 alkalommal vidd el a gyerekeidet valahova egy egésznapos programra és hagyjatok lógva!"
Ez neked is jó és a gyerekeknek is.
3. Soha nem estem volna teherbe ettől a pasitól (ezt is buktad már), mert gondolom nem most utáltad meg a gyerekeit.
4. Hamarosan megszületik a közös gyerek, mivel ő a legkisebb és a "legújabb", így úgyis az ő érdekei helyeződnek előtérbe, szóval nem lesz akkora buli nálatok lenni. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!