Utálom a párom gyerekeit! Mit tegyek?
De nem értem, kérdező, hogy mit akarsz. Te választottad ezt az embert a két fiával együtt, feltételezem, nem 1 éve vagytok együtt, láttad, mi a helyzet, tudtad, milyen szituációba fogsz gyereket vállalni. És vállaltad.
Akkor most már marad az, hogy tűrsz, hát mi más tehetnél? Miattad semmi nem fog változni, ha eddig sem változott és ez nekes megfelelt eddig a jelek szerint.
Tűrsz vagy elválsz, ez a két megold@s van. De nem értem ezt az utólagos picsogást, miközben tisztában voltál a helyzettel, amibe szülsz.
Szerencsétlenek. Engem is utált a mostohaanyám, csak mert léteztem.
Ha lenne benned gerinc elhagynád a pasit, és nem mérgeznéd a gyerekeket. ;)
Egyébként remélem, tisztában vagy vele, hogy hamarosan te is ex leszel ;), amint a pasid rádunt meg az új "gyerekére".
Barátom apja pl. 3 különböző nőnek csinált gyereket, aztán mindig rájött, hogy ez nem pálya, foglalkozni kell velük, így tovább lépett. 99% veled is ez történik majd ;)
Ez a helyzet nem váratlanul alakult így, tudtad milyen szituációba szülsz!
Hányingerem van amúgy a kérdésedtől azt is elmesélem miért.
9 éves voltam én is, amikor az apám új nője szült. Hasonlóan igyekezett elmarni engem az a pics@,mint ahogy most te próbálod kérdező. A gyerek sokat hányt és az a szemétláda pics@ rámfogta, hogy biztos én csináltam vele valamit, pl fojtogattam stb...még apámat is sikerült meggyőznie erről. Sírva bizonygattam, hogy én semmit bem csináltam. Végül kiderült refluxos a gyerek, azok a primitív emberek meg egy életre traumatizáltak engem az alaptalan vádaskodással. Hosszú hosszú évekkel ezelőtt történt ez. Ma már nincsenek együtt, megszámolni nem lehet hány nője van és különböző elpotyogtatott kölykök.
Megnyugtatlak te is leszel ex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!