Szeretitek ha az utcán petárdázik a gyereketek?
Én sem azt mondom, hogy kapjon súlyos büntetést a petárdázó, de valamit azért kapjon. 1-2 év felfüggesztett mondjuk, esetleg pénzbírságot mellé ?
Akkor kapjon ha garázdaságot követ el és másokat veszélyeztet a petárdájával. Na akkor nagyon is kapjon abban egyet értek büntessék az ilyen delikvens gyökereket , de aki normálisan használja az meg had használja egyszer van szilveszter és ha petárdázni akar egy évben egyszer másokat nem veszélyeztetve bátran tegye nyugodtan
Egyébként ezt az eszeveszett ragaszkodást a petárdához sem értem. ? Mert nem a te kenyered ilyen egyszerű és ezért nem érted. A petárda egy adrenalin bomba , egy igazi underground stílus várni milyet robban mekkorát robban , különböző méretek vannak különböző hangokkal órákat lehet dobálni és nem kell hozzá este és haveri társaságokat köt össze.
Ez olyan mintha ki mennél egy lőtérre ott is csak lőnek de itt te magad és a haverok csináljátok ezt , lengyelbe van még a lábos reptetés hagyománya a petárdákkal én eleve a lengyel határ felé élek és itt komoly hagyománya van nem az kis pattanásos képű hülye gyerekek ezek sose tartoztak a petárdázók közé! Az igazi petárdás kiteríti a különböző petárda fajtákat egy kietlen helyen és meg indul a tesztelés :)
Az aki mások elé vágja azt még nem is nevezhetjük petárdásnak az egy suttyó gyökér akit nem a petárda hoz lázba hanem hogy másoknak ártson !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!