Szeretitek ha az utcán petárdázik a gyereketek?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 12:42
11/41 anonim válasza:
Itt bent is petárdáznak a gyökerek a lépcsőházban a bejáratnál....
12/41 anonim válasza:
Mikor én gyerek voltam akkor is tilos volt a petárda, mégis mindenki hozzájutott, aki akart. Vettünk egy dobozzal, eldobáltuk, szórakoztunk. Micsoda hatalmas bűn volt az.
13/41 anonim válasza:
Hülye kérdésre milyen választ vársz?
14/41 anonim válasza:
#12 Attól, hogy te nem látod, hogy mi a probléma a petárdázással, még igenis bűncselekmény.
15/41 anonim válasza:
Mondjuk nincs gyerekem,és 48 évesen joggal tartom magam felnőtt férfinak-a durrogtatás iránti szenvedély gyerekkorom óta elkísér.Sok doboz petárdát eldobáltam régen,se nekem,se haveroknak nem lett baja.Ma már nem petárdázok,de csak a büntetés visszatartó ereje miatt.Helyette van riasztópisztoly-legálisan,üzletből,bejelentve-hozzá jelzőrakéta.Ami tulajdonkép legális petárda,fegyverboltban kapható-a vaklőszer gyújtja be és lövi ki.Jó buli.
16/41 anonim válasza:
#14 attól, h te nem tudod mi az a bűncselekmény, még igenis csak szabálysértés lesz.
17/41 anonim válasza:
Semmi bajom. Hadd szórakozzanak. 1 napot igazán ki lehet bírni.
18/41 anonim válasza:
Ha még más udvarába is dobja be, biztos úgy szétrúgnám a seggét, hogy jövő februárig fixen szar lesz ülni is, meg feküdne is.
Szívem szerint zéró toleranciát vezetnék be, és büntetném azt is is, aki forgalmazza, azt is, aki veszi, de nem börtönnel.
19/41 anonim válasza:
#16 Akkor szabálysértés. Egyébként simán mehetne bűncselekmény kategóriába. Volt erről törvénymódosítási javaslat, csak valahogy elhalt útközben sajnos.
20/41 anonim válasza:
17es akkor remélem mondod nekik hogy otthon nálatok a szobában durrogtasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!