Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a megoldás ebben az...

Mi lenne a megoldás ebben az esetben? (apa, láthatás, vendégség a téma, részletesen lent leírom)

Figyelt kérdés

A hétvégére esik a láthatás. Az volt a terv, hogy az apa szombaton elviszi a gyerekeket a testvéréékhez családi ebédre. A testvére üzent, hogy betegek lettek náluk a gyerekek, de azért lehet menni hozzájuk, megtartják az ebédet. Az apa tudja, hogy a gyerekek anyja nem örül neki, ha beteg rokonhoz viszi a gyerekeket.

Mi a legjobb megoldás?

(vasárnap nem tudja elvinni a gyerekeket az apa láthatásra, mert szilveszteri buliba megy. Csak szombaton aktuális a láthatás részéről)

2023. dec. 29. 22:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
72%

"Bar om aki ezt kitalálta, gyereket csak fotón látott"

Aha, tehát nyugaton kb mindenki bar om, hiszen ott alap a váltott elhelyezés. Nyilván minden így felnőtt gyerek mentális beteg lesz. Ja, nem

2023. dec. 31. 05:24
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nálam - nő vagyok - alap volt a váltott elhelyezés, pontosan az olyan apróságok elkerülése okán, hogy gyerek-háztartás-munka minden az én nyakamban, az apuka meg elviszi hétvégente két napra.

Normális az apjuk, ÉS ugyanolyan szülő mint én, 15 percre lakik autóval - szóval tessék szépen kivenni a részét 50%-ban. ÖVÉ is a gyerek.

Nekem az nem fért bele gondolati szinten sem, hogy majd én nevelem 98%-ban, ő meg élvezi a hétvégéket.

2023. dec. 31. 08:31
 33/37 A kérdező kommentje:
32: Ehhez ilyen apára van szükség. Sajnos én beleválasztottam ezek szerint, nem vagyok túl jó emberismerő. (Az apának most is természetes volt, hogy ő elment a rokonokhoz, a gyerekeivel meg elmaradt a láthatás...)
2023. dec. 31. 14:38
 34/37 anonim ***** válasza:

33: "Az apának most is természetes volt, hogy ő elment a rokonokhoz, a gyerekeivel meg elmaradt a láthatás."

És a gyerekek hogyan élték meg ezt?

Hogyan élték meg a többi hasonló alkalommal?

Akarnának-e többet lenni az apjukkal? Ha igen, mondták-e ezt neki, személyesen?

2023. dec. 31. 17:14
 35/37 A kérdező kommentje:
34: Most már nem igazán érdekli őket, beletörődtek, hogy fontosabb dolgok is vannak az apa életében őnáluk (fontosabb pl: pénz, barátnő, húgocska, stb)
jan. 3. 18:22
 36/37 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint egyszer került szóba, hogy szeretnének vele külön programot, ahol csak az apa van és ők. A válasz az volt, hogy vagy a barátnővel együtt mennek programokra vagy sehogy.
jan. 3. 18:25
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Nos, igen kérdező. Még annyi ideig sem bírja ki az aktuális pina nélkül. Valóban jól beválasztottál, de ezzel már semmit sem tudsz kezdeni. Remélhetőleg a gyerekek majd kellően "meghálálják", ha eljön az ideje apuci szeretetét".
jan. 3. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!