Mi lenne a megoldás ebben az esetben? (apa, láthatás, vendégség a téma, részletesen lent leírom)
A hétvégére esik a láthatás. Az volt a terv, hogy az apa szombaton elviszi a gyerekeket a testvéréékhez családi ebédre. A testvére üzent, hogy betegek lettek náluk a gyerekek, de azért lehet menni hozzájuk, megtartják az ebédet. Az apa tudja, hogy a gyerekek anyja nem örül neki, ha beteg rokonhoz viszi a gyerekeket.
Mi a legjobb megoldás?
(vasárnap nem tudja elvinni a gyerekeket az apa láthatásra, mert szilveszteri buliba megy. Csak szombaton aktuális a láthatás részéről)
Apának nem való a gyerek ha nem tud felelősen gondolkozni! Anyával meg nem kéne kitolni hogy megbetegíti a gyerekeket, hogy aztán ápolja szegényeket és szabit kelljen kivennie, plusz látnia "szenvedni" betegen A gyerekeket. A gyerekeit meg alapból nem teszi ki semmi bajnak a szülő, ezt le sem kellett volna írnom..
Remélem apának lesz annyi esze, hogy nem megy arra..
Elmarad a lathatas
Majd valamikor potoljak vagy nem.
Gondolom a vendegseg azert jo mert az apanak nem kell annyit belezenni a kapcsolatba a gyerekekkel mert a rokon gyerekek lefoglaljak oket
Taknyos, köhögős gyerekek esetén nem kéne odavinnie az apának a saját gyerekét. Főzzön neki ő, vagy menjenek el a szüleihez (a kisgyerek nagyszüleihez) vagy vigye étterembe vagy rendeljenek kaját.
Amúgy hány éves a gyerek és te ki vagy a történetben?
Nyilván, ha már 12-14 éves a gyerek, akkor inkább merném vinni, mintha óvodás lenne. Az se mindegy, mennyire fogékony az efféle betegségekre. Én a mieinkből indultam ki, ők pl. elég fogékonyak.
A kérdésnek egyébként csak akkor van értelme, ha te az apa vagy. Ha te az anya vagy, akkor az apa azt csinál vele, amit jónak lát, aztán utána vagy beteg lesz a gyerek vagy nem (te meg vagy cirkuszolsz miatta a volt férjednek vagy nem :D).
#9 vagyok, csak most olvastam el az eddigi válaszokat.
Nem tartom jó ötletnek, hogy elmaradjon a láthatás. Lehet, hogy a gyerek várja a találkozást az apjával és neki nagy csalódás lenne, ha elmaradna. Végső soron az apa nem beteg, vele együtt tudna lenni.
A rokonokkal való találkozást kéne máskorra tenni. Lehet, hogy jövő hétvégére vagy két hét múlva már meggyógyulnak az unokatestvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!