Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg van késve a gyerekem ha...

Meg van késve a gyerekem ha kb csak 30 évesen kezdenne el teljes állásban dolgozni?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 10:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
18%
Elég furcsa válaszok vannak itt. Más kérdések alatt sorra azt látom, hogy a gyerek 18 évesen húzzon el otthonról, és tartsa el magát. Itt meg úgy tűnik, a szülők tartsák el 30 éves koráig a gyereket, vagy ha nő, akkor babázzon közben és tartsa el a férje. Az biztos, ha én munkáltató lennék, igencsak fenntartásokkal fogadnám az ilyet, akár férfi, akár nő. Lehet lepontozni nullára.
2023. dec. 29. 14:28
 32/38 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos a munkáltatók szeretnek ítélkezni, előítéletesek. Ha valakinek nem szabályos a karrierje, rögtön rosszat feltételeznek róla és nem nagyon adnak neki esélyt. Tapasztalat. Én negyvenes vagyok és a nem szabályos karrierív miatt még a munkaerőpiacról is kiszorultam.
2023. dec. 31. 00:00
 33/38 anonim ***** válasza:
76%

A munkáltatók, vagyis a hr-esek a sorok között ritkán látják meg az ideális jelöltet. Pedig sok tehetséges munkavállaló lenne, ha ez megváltozna és több esélyt kapnának a munkavállalók. Valószínűleg belső irányítási elv szerint szűrnek, és ha nincs meg adott szó a önéletrajzból amit keresnek akkor be sem hívják.

Nagyon kevés embert hívnak be interjúra. Persze 3 műszakba szalag mellé mindenkit is felvennének.

De olyan munkahelyre ahol az ember azt érzi hogy igen ezt szívesen csinálnám és kipróbálnám magam benne mert érzem hogy tehetséges lennék a megadott munkakörben, ott nincs sok esély sajnos.

jan. 17. 11:20
 34/38 anonim ***** válasza:
79%

Nehezebb, az biztos. Viszont vannak ellenpéldák is. Nemrég itt a gyakorin olvastam egy negyvenes férfiról, aki a negyvenes éveiig inaktív volt, nem dolgozott egy napot se, mert gazdag volt. Akkorra elvégzett egy egyetemet és frissdiplomásként talált is valami munkát. Nem tudom, hiteles-e a történet, mert ide bárki bármit beírhat.

Ha valakinek nem szabályos a karrieríve, akkor jobb, ha önfoglalkoztató lesz, ha megteheti. Indítson vállalkozást, ha megengedheti magának.

jan. 17. 14:40
 35/38 anonim válasza:
61%
A fiatalkori munkának az a nagy előnye, hogy a gyerek sok dolgot kipróbál, megismerkedik a sok s*arral, ami a munka világában van és segít rájönni, hogy milyen hivatást akar. Sose késő elkezdeni, de ha eddig egyáltalán nem dolgozott soha semmit, akkor saját magát szegényítette (szellemileg) és nehezebb lesz felvenni a "munka ritmusát". Kitartást kívánok!
jan. 17. 14:42
 36/38 anonim ***** válasza:
16%

Tanult és tanul most is, nincs vele semmi gond.

Az informatika pont az a terület, ahol nem fogja érdekelni a munkáltatót, hogy a korábbi években hol dolgozott, hanem a képessége, szakértelme számít.

jan. 17. 16:00
 37/38 anonim ***** válasza:
79%
36-os: Nem tudni. Ismered azt a szakterületet? Én mondjuk nem.
jan. 17. 16:01
 38/38 NTBS ***** válasza:
82%
Az sok mindentől függ. Nincs elegendő információ a válaszhoz.
jan. 17. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!