Meg van késve a gyerekem ha kb csak 30 évesen kezdenne el teljes állásban dolgozni?
Barátnőm 30 éves koráig nyári munkán kívül soha semmit nem dolgozott. BA, MA, majd a PhD-át is megcsinálta, “iskolapadból” 30 évesen esett ki.
Most egy gyógyszergyártó cégnél dolgozik havi nettó 900-ért.
Én 32 vagyok most. 23 évesen lett meg a BSc-m, azóta dolgozok. Cirka 10 év alatt nettó 160-ról 350-re sikerült feltornázni magam.
Lehet gondolkodni rajta.
Az ő szülei persze jómódúak, én ezt nem engedhettem meg magamnak.
Ha van pénzetek és nrm hülyeségre költi, vagy épp nyáron megkeresi a magának való pénzt, akkor támogatnám. Ha léhűtő vagy kb. éhezik a család akkor nyilván nem támogatnám.
21.
Az én gyerekem is hasonló helyzetben lesz mert az helyzett, hogy idén nyáron végzett műszaki menedzserként de nem megy túl jól neki az álláskeresés ezért szakma váltáson gondolkozik átmenne gazdaságinformatikus szakra. Most visszont úgy akarná csinálni az egyetemet, hogy kb az első után gyakornoki állást vállalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!