Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa ,ha választania...

Egy apa ,ha választania kell,a nem kívánt gyereke ,akit már megszeretett mivel rá lett erőltetve vagy az élete szerelme között, kit választ?

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 22:42
1 2 3 4
 21/36 1Léna ***** válasza:
74%

Mit is jelent pontosan számodra az "életed szerelme"? Jobb tüzesebb a szex vele most? Vagy ennél azért több?

Mennyire szeretted meg a gyereked? Érzel-e már felelőséget azért, hogy ne csalódjon benned mint apában? Egy gyerek nem érti miért kell elválnia a szüleinek. Egy gyereknek fájdalom elveszítenie az apját, a mindennapi találkozást vele. Talán még hibásnak is érzi magát benne. Bizosan vannak kivételek, de ez most rajtad múlik.

A kapcsolatok általában nem tökéletesek. Mindkét félnek fáradoznia kell azon, hogy a társa boldog legyen mellette. A kapcsolati problémákat nem oldja meg a válás, mert egy újabb kapcsolatban ismét megjelenik. Pont úgy, vagy kicsit másképpen, mindaddig míg saját magunk nem változunk meg.

Ha problémám van a társammal akkor elősször nekem kell változnom, nekem kell megvizsgálnom a saját cselekedeteimet, kommunilációimat. Mert ha én nem szeretem a társamat jól, akkor fájdamat okozok neki, ezért ő sem tud engem jól szeretni.

2023. dec. 20. 11:18
 22/36 anonim ***** válasza:
21%

Honnan veszed, hogy a kérdező az apa?

2023. dec. 20. 11:26
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

21 azt sem tudjuk az adott sztoriban, hogy volt e egyáltalán bármilyen komolyabb kapcsolat a szülők között. Az is lehet, hogy alkalmi kalandból fogant az a gyermek.

A másik pedig, hogy csak a gyerek miatt nem szabad benne maradni egy rossz kapcsolatban, ekkora terhet nem szabad egy gyerekre se tenni. Hidd el, megérzik

2023. dec. 20. 11:32
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem írtam olyanról, hogy tudnánk, hogy milyen kapcsolat volt.

Én azt írtam korábban, hogy az apák sokfélék, van ilyen is, olyan is.

2023. dec. 20. 12:46
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

18-as, férfikéént írom: MIÉRT a NŐNEK kell közölnie az óvszert?

Fordítva ülsz a lovon. Akarok gyereket vagy trippert a buliból összeszedett xy-tól? Nem, akkor felhúzom a kib... gumit.

ALAP, hogy nem dgok meg egy alkalmi egyéjszakás kapcsolatot, mert aztán lehet hogy nem gyerekem lesz, hanem HIV-em :D Vagy lerhad a frkam.

2023. dec. 21. 12:24
 26/36 A kérdező kommentje:
A pasi 5 évig együtt volt a gyerek anyjával,aki azt mondta hogy nem lehet gyereke. Ez így is volt,de ő közben a pasi háta mögött elment petevezetek átfúvásra, miközben erről nem szólt neki. Pasi kérte hogy vetesse el a gyereket,de a nő.megtartotta.
2023. dec. 22. 00:35
 27/36 A kérdező kommentje:

A pasi szerelmes lett egy nőbe, aki elől eltitkolta ezt a gyereket, mivel tudta hogy a nő gyermektelen párt keres.

Miután kiderült, hogy létezik a gyerek , a nő választás elé állítja.

2023. dec. 22. 00:38
 28/36 anonim ***** válasza:
85%

Pont olyan gerinctelen a pasi, mint a volt párja...megérdemelték egymást. A pasid meg duplán tetű, hogy tudva, hogy gyerektelen párt keresel, elhallgatja/letagadja a gyerekét, érzelimleg manipulálva vesz rá a kapcsolatra, hogy ha megszereted, úgyis elfogadod, hogy van egy kölyke (most teljesen mindegy, hogy mennyire akarta, attól ugyanolyan büdöset sz..ik), és majd játszod neki a papás amást a láthatások idején, rosszabb esetben megtűröd, esetleg igyekszel jópofát vágni ahhoz, hogy a jövedelme jó része, meg az ideje, energiája oda menjen, és a közös életeteket egy neked vadidegen gyerek+anyja kombóhoz kell igazítani?Még rosszabb esetben választás elé állítod, és kukázza a gyereket? Neki ez megfelelne, mert épp rád áll most a farka? Idióta, önző manipulátor! Nem véletlenül kerestél gyermetelent...

Hagyd a fenébe ezt a bagázst, a pasi annyit se érdemel, hogy leköpd!

2023. dec. 22. 06:29
 29/36 anonim ***** válasza:
78%
Itt engem nem is a gyerek zavarna a legjobban, hanem az hogy hazudott. Az én páromnak is van egy gyereke, egy elég zűrös kapcsolatból, viszont már az ismerkedés elején ő ezt elmondta, mivel jogában áll mindenkinek dönteni, hogy ezt vállalja vagy sem. Gáz ahogy a nő átverte, de az is ahogy ő téged. Egyébként 100%, hogy téged vagy hát az új párt választja ha úgy van, de az megint más kérdés, hogy neki érdemes e ilyen emberrel maradni. Egyébként egy ilyen helyzetben nem szerencsétlen gyerekkel kellene megszakítani a kapcsolatot, hanem az anyjával teljes mértékben
2023. dec. 22. 07:10
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Illetve azért azt még hozzátenném, hogy attól hogy a pasi elhagyja a gyerekét a nőért még nem lesz gyermektelen, az a gyerek létezik és ha nagyobb lesz bármikor megkeresheti az apját. Na meg persze a gyerektartást is fizetni kell.
2023. dec. 22. 07:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!