Akivel volt már ilyen, hogy reagálta le, hogy a nevelt gyereke anyának szólította?
Az én gyerekeim az apjukkal ritkán találkoznak, sem az apa, sem a gyerekek nem nagyon keresik egymást. ( én nm tiltottam soha a gyerkeket az exemtől, ő akart eltűnni az életünkből)
A mostani párom akivel 12 éve együtt vagyünk, a kisebb gyereket 2 éves, a nagyon gyereket 4 éves kora óta neveli.
Egyszer régen valahogy ők kezdtél el " Peti apu"-zni és azóta is így hívják, hogy Peti apu.
Ha ritkán szóba kerül az apjuk, őt apa -ként nevezik.
A párom és én is annak idején nagyon örültünk, mikor először hangzott el, hogy Peti apu, hiszen ez jelképezte azt igazán, mennyire szeretik egymást és milyen jó apja lett a gyerekeimnek, akikre a sajátjuk tojik.
Teljesen természetesen kezelte a helyzetet, csak nekem örömködött, hogy mennyire boldog ettől.
Gondolom, te is szereted a gyereket és tekintsd ezt elismerésnek, hogy ő anyának szólít :)
Ez akkor lenne fura, ha az édesanyjával élne, így nem.
Ti vagytok a családja.
hany eves?
szerintem következő ilyrn anya megszolitasnal mondd neki egy oleles kiseretebtn, hogy ez milyen megtisztelo es orulsz neki, de annak meg jobban orulnel ha ...neved anyanak szolitana. pl Réka anya
persze csak akkor, ha eselyes hogy a biologiai anya megtudja teged anyanak hiv es akkor hirtelen piszkalodna stb.
meg ahogy te erzed
nalunk olyan kicsikent hagyta ott az anya a gyereket, hogy a mostohaanya volt vilageleteben az anya...senki nem kerte, akarta, senkit nem zavart, ez volz a termeszetes.
De mint nagymamaknal is van, ahol van a gabi mama es az ildi mama...nalatok is lehet anya es reka anya vagy edesanya es anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!