Hogyan tudnam nem magamra venni?
Erzelmi bantalmazas# apa#.
2diplomam van mernok/kozgaz. 4es nem is csak atbuktam valahogyan. (Kozepsuliba is szidott, hogy nincs kituno tanulo, azt csak csinaljak a tanarok.)
Ennek ellenere sose dicsert meg, sot a mai napig ocsarol barmit dontok. Barmit vasarolok. Mindent megkerdojelez. Allandoan szid hogy nem ertek semmihez, szerinte meg penztaros se lehetnek(mert az kulon szakma). Mindenki volt kezdo, senki nem ugy bujt ki az anyja mehebol hogy szakember volt. Nagyon-nagyon nagyon bant! Es nincs is onbizalmam semmihez. Kezdem elhinni, hogy egy szardb vagyok. Mar elni sincs sokszor kedvem! Eddig mindig motivalt hogy na majd megmutatom, de belefaradtam. Nem kapok levegot, azt erzem megfulladok.
Egyetertek az egyessel.
Azert, mert az apad, az nem jelenti, h el kell ezeket turnod.
Meg lehet szabni a hatarokat. Termeszetesen ez akkor el csak, ha onallo es fuggetlen vagy. Mert ha nem, akkor turni kell vagy torekedni a (tole valo) fuggoseg megszuntetesere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!