Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnam nem magamra venni?

MINNIE2 kérdése:

Hogyan tudnam nem magamra venni?

Figyelt kérdés

Erzelmi bantalmazas# apa#.

2diplomam van mernok/kozgaz. 4es nem is csak atbuktam valahogyan. (Kozepsuliba is szidott, hogy nincs kituno tanulo, azt csak csinaljak a tanarok.)

Ennek ellenere sose dicsert meg, sot a mai napig ocsarol barmit dontok. Barmit vasarolok. Mindent megkerdojelez. Allandoan szid hogy nem ertek semmihez, szerinte meg penztaros se lehetnek(mert az kulon szakma). Mindenki volt kezdo, senki nem ugy bujt ki az anyja mehebol hogy szakember volt. Nagyon-nagyon nagyon bant! Es nincs is onbizalmam semmihez. Kezdem elhinni, hogy egy szardb vagyok. Mar elni sincs sokszor kedvem! Eddig mindig motivalt hogy na majd megmutatom, de belefaradtam. Nem kapok levegot, azt erzem megfulladok.

2023. dec. 9. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Miért vagy egy mérgező ember közelében? Menj külön, minimális kapcsolattartás, éld az életedet és kész! Soha nem fogod meggyőzni, megváltoztatni, hagyd a fenébe.
2023. dec. 9. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Mért élsz az anyáddal, istenem! Menj pszichológushoz!
2023. dec. 9. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az egyessel.

Azert, mert az apad, az nem jelenti, h el kell ezeket turnod.

Meg lehet szabni a hatarokat. Termeszetesen ez akkor el csak, ha onallo es fuggetlen vagy. Mert ha nem, akkor turni kell vagy torekedni a (tole valo) fuggoseg megszuntetesere.

2023. dec. 9. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Apád rajtad éli ki a saját önbizalom-hiányát és ezt még nem vetted észre ??
2023. dec. 9. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Költözz tőle jó messze.
2023. dec. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!