Mitől lehet ilyen rideg az apukám velem? Hogy ne vegyem ezt magamra?
Apukam nagyon rideg velem mindig. Sosem erdeklodik rolam/rolunk.
Kicsit meselek..
A szuleim mar regen elvalltak 13 eve kb.En 6 eve kulon elek, 3 het mulva lesz az eskuvom es jelenleg 6 honapos terhes vagyok ugyhogy,nem elek a szuleimmel apaval havonta ha beszelunk es epp ezert furcsa, hogy ha talalkozunk is sosem erdeklodik.
Nem kerdezte hogy miujsag a babaval, mik a terveink, hogy all a hazunk epulese, meg a nevet sem kerdezte meg hogy mi lesz a neve az unokajanak soha nem irt vagy kert uh kepet mindent csak magamtol kuldtem neki es a valasz mindig ennyi volt: azta
tenyleg semmi nem is erdekli. De azt megtudja jegyezni hogy “ van penz” ha valamit eszre vesz. ( pl h parom lecserelte az autojat.)
Nekem ez nagyon faj, nem ertem miert ilyen velem. Sosem kertem tole semmit nem zaklatom, sem anyagi segitseget nem kertem soha megis ugy kezel mintha egy problema lennek.
Nem ertem hogy egy ember hogy lehet ilyen a sajat gyerekevel? Mi lehet a baja?
Megbantam hogy megkertem hogy kiserjen oltarhoz, lehet jobb lett volna es igazibb ha a parommal egyutt megyunk be..
Nagyon ritkan tok kedves, ad puszit koszonesnel stb de igazabol legtobbszor mindig bunko es rideg es meg egy puszit sem ad.
Nem tudom ez milyen szemilyisegre vall, en el nem tudom kepzelni hogy ilyen legyek a gyerekemmel.
én visszacsinálnám a dolgot, biztos, hogy nem ő kisérne az oltárhoz.
- Apa, mégsem te kisérsz majd. Ha megkérdezi, hogy miért, akkor elmondanám neki a szívfájdalmamat vele kapcsolatban. Ha meg sem kérdezi, hogy miért, akkor azt is közölném, hogy el sem kell jönnie az esküvőmre, ha ennyire érdektelen velem kapcsolatban. És nem is keresném többet innentől apámat. Tudomásul venném,hogy nem szerethet engem mindenki, mégha ő nemzett is engem. De nem fájdítanám a szivem a további kapcsolattartással. Ez egy állandó fájó seb, amit minden találkozás, ill. a találkozásnál megtapasztalt érdektelenség csak ujból és ujból felszakít. Kell ez nekem? Hát nem. És keresnék egy jó pszichologust, hogy feldolgozzam és lezárjam ezt.
Apad férfi, és mint olyan nem ájul el egy terhes nőtől, kvara nem érdekli az uh kép, se a gyerek neve, ha nem a saját gyerekéről van szó. Szerintem túlságosán is az arcába tolod ezt a terhességet.
Ettől függetlenül ha nem érdekled, akkor nem kell vele foglalkozni. Felhívod és közlöd, hogy apa, úgy döntöttem a Pistivel együtt vonulunk az oltárhoz, nem kell bekísérned. Ennyi
Ettől rosszabb is megesik családban, persze attól még neked nem könnyebb.
Én nem keresném többet,csak kivárnék,hogy ő tegye meg.
Hasonlóan érdektelen lennék vele.
Tulsagosan az arcaba nyomom? Tessek?
5 honapja nem is talalkoztam vele akkor talalkoztunk utoljara amikor megmondtam hogy terhes vagyok. 2 uh kepet kuldtem el rola a terhessegem alatt semmi mast nem is mondtam neki a babarol mit tolok akkor az arcaba? Ez meg hogy ferfi azert ilyen. Ezt inkabb hagyjuk mert ez nem igaz.
Velem sem torodik, soha semmit nem kerdezett vagy erdeklododtt rolam a hogy vagy szovegen kivul.
Persze nem tragedia mert legalabb hogy nem is vesz figyelembe nem is tud semmi bantot se tenni ellenem. De ez nem normalis es erre sajnos az ember akkor jon ra amikor szulo lesz vagy ha mondjuk talalkozik egy ferfifal akinek a szulei meg teljesen az ellentete es rajon amit a sajat apjarol kepzelt az csak az o fejeben letezik.
Tegnap este kiborultam ezen es elgondolkoztam. Alig tudtam elaludni es ugy dontottem parommal megyek inkabb be. Gondolom ahhoz is annyi kedve lett volna mint barmi mashoz ami velem kapcsolatos ugyhogy nem is fogja erdekelelni.
En is igy viszonyulok hozza ezentul. Fel
kellett ebrednem.
Egyszeruen csak erdekelt volna egy ember mitol lesz ilyen? Mert en semmit nem tettem azert hogy ilyen legyen velem csak nem ertem hogy ha meg se akart gyereket akkor miert a gyerekre van kivetitve ez? Mintha en tehetnek barmirol is. En eleg erzekeny vagyok nem tudom hogy tul leszek e ezen de ha nem majd felfogok keresni egy pszcihologust aki segit megertetni.
Hat igazabol azert mert o mindig mondta hogy ot ez mennyire bantotta hogy az o szulei engem sose vettek figyelembe mint unokat. Igazabol csak ebbol gondoltam hogy akkor o mas szeretne lenni mert tudja hogy nem helyes. De errol ugye meg nem tudok semmit mondani mert nem szuletett meg a baba de azok alapjan hogy semmi nem erdekeli velem kapcsolatosan a helyzet valtozatlan.
Egyebkent annyit irt arra hogy a ferjemmel megyek be hogy jol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!