Mit tennétek? Felnevelsz egyedül 3 gyermeket, az életed rámegy, több helyen dolgozol, hogy mindenük meglegyen! Felnőttek, 30 év körül van mindegyik.
Továbbiakban ugyanúgy dolgozol, csak most már magadra szeretnéd költeni, élvezni az életet, nyaralni járni, bármit megvehetni ha úgy van kedved.
Vagy úgy gondolod, életed végéig a gyerekeidre kell költeni, miattuk kell akár plusz munkát is bevállalni?
Attól függ, hogy milyen helyzetben vannak a gyerekeid anyagilag.
Oszintén kell elmondani nekik a vágyaidat, és õk biztosan elfogadják.
Felneveltem, felnőtt emberek, dolgoznak, ha nem tudnak boldogulni vagy a pénzt beosztani, az már nem az én bajom.
Lehet lepontozni, a szülő nem azért csinál gyereket, hogy aztán 30-40x évesen is őt pénzelje, tartsa el, stb.
Miért kell rájuk költened? Mármint ha esetleg az egyik gyereknek olyan betegsége van, akkor értem, amúgy meg nem. Felnőtt ember, sokan már a huszas éveik elején önfenntartók és nem kapnak segítséget a szülőktől.
Most már dőlj hátra, a kezdőlökés megvolt nekik, éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!