Érdemes lenne elkezdeni egy blogot, ahol szülőként leírom, hogyan élem meg anyaként a gyermekem másságát?
De az ilyem barom szuloket nem fogja erdekelni a blogod. Mert lesesz@rja...
Aki meg normalis annak meg ugyse tudsz ujat mondani. Ugyhogy oket se fogja erdekelni.
Én szívesen olvasnám melegként. Érdekes lenne látni a másik oldal szemszögét is, nem csak a sajátomat. Az egész folyamatot, amin végigmegy ilyenkor a szülő. A saját szüleim reakcióit, tapasztalatait ismerem, de lehet, hogy más szülő másként éli meg mindezt. Kíváncsi lennék rá, hogy mi zajlik le benned, bennetek szülőként. Másrészt hatalmas segítség lehet más szülőknek is, hogy érezzék, nincsenek egyedül ezzel, más is van ilyen helyzetben. Harmadrészt pedig van a blogolásnak egy "lélekkönnyítő" hatása is, kibeszéli, kiírja magából a gondolatokat, a nehézségeket, a terheket az ember. Megkönnyebbül. És ha esetleg vannak még kérdések benne, akkor válaszokat is kaphat más szülőktől, akik olvassák a blogot.
Nem tudom, hogy a blog-e a legmegfelelőbb forma erre, de én szívesen olvasnám rendszeresen. Ha belekezdesz, elkérném az oldal elérhetőségét. :) Jó blogolást! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!