Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnatok, ha a gyereke...

Hogy reagálnatok, ha a gyereketek kb 18 éves kora körül elkezdene elhúzódni a puszik elől?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindigis utálta a puszikat, és évről évre egyre rosszabbul viselte a puszilgatást. És most kategorikusan mindenki elől elhúzódik. Pedig amúgy soha nem volt gyakori a puszi, max ünnepekkor, vagy jeles családi eseményekkor.
2021. máj. 23. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Nem szereti nem szereti. Tartsd tiszteletben. Miert kene elviselnie?
2021. máj. 23. 22:50
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Én is utálom, párom apjának a párja meg megsértődik, ha üdvözlésképp nem puszilom le...meg néhány családtagja, hülye szokás. Anyukám puszilgatott, amikor nagyon kicsi voltam, de szerncsére leszokott róla. Szerintem ilyen idősen az egyetlen aki puszilgathat az a párom, dehát vannak másképp gondolkodó emberek is aztán én vagyok a bunkó ha nem puszikálom körbe.

19N

2021. máj. 23. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
10 évesen már ciki a puszilgatás a gyerekek között. Mi a fiammal, aki amúgy is utálja a puszilgatást, meg is állapodtunk, hogy nyilvános helyen egyáltalán nincs puszi, és otthon is csak ritkán. Nehéz megállni, de ha neki ettől jobb, akkor ez rendben van így.
2021. máj. 23. 23:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Érthető szerintem, én sem szerettem soha. El kell fogadni, nem kell rágódni rajta, az emberek többsége ezt úgymond "kinövi"
2021. máj. 23. 23:08
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Eléggé csalódnék, hogy csak 18 évesen meri ezt meglépni, pedig mindig utálta ezt.
2021. máj. 23. 23:16
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
A gyerekeknek már nagyon picike koruktól joguk van eldönteni, hogy akarják e, hogy egy idegen szőrös bácsi-néni puszilgassa őket, vagy sem. Már akkor is alakul az intimitás, és ha nem akarja NEM szabad erőltetni, az az ő teste és ő dönti el, hogy ki érhet hozzá, kihez akar ő hozzáérni, a rokonok meg elègedjenek meg egy pápával vagy egy pacsival. Soha nem erőltetem vagy vágok szomorú arcot ha egy kisgyerek nem akar puszit adni. Egy felnőttnél ez sokszorosan így van, benne teljesen más érzéseket kelthet.
2021. máj. 23. 23:21
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Akkor ő ilyen. Én egyedül anyukámtól meg a tesómtól szeretek a mai napig puszit kapni, férfi rokonoktól gyűlölök. Szúrnak, büdösek, nyálasak. És már rég elmúltam 18.
2021. máj. 23. 23:52
 8/15 anonim ***** válasza:
25%
Elvenném az ájfonját és kivágnám a kutyaólba ha ilyen lenne.
2021. máj. 24. 00:17
 9/15 Tepfal ***** válasza:
98%
Soha senkinél nem erőltetném a puszit - egy gyereknél sem! Lehessen már mindenkinek annyi autonómiája a saját teste felett, hogy annak ad puszit, akinek akar.
2021. máj. 24. 00:18
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Én már azt rühellem, ha csak hozzám érnek. 19/F
2021. máj. 24. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!