Hogy reagálnatok, ha a gyereketek kb 18 éves kora körül elkezdene elhúzódni a puszik elől?
Figyelt kérdés
Azt mondja mindigis utálta a puszikat, és évről évre egyre rosszabbul viselte a puszilgatást. És most kategorikusan mindenki elől elhúzódik. Pedig amúgy soha nem volt gyakori a puszi, max ünnepekkor, vagy jeles családi eseményekkor.2021. máj. 23. 22:42
11/15 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy miért csak most. Én ovisan is elhúzodtan a puszik elől. Vagy ha mégis kaptam egyet, letörültem. :D
12/15 anonim válasza:
Nemhogy a puszit, de attól is kivagyok, ha a gyerekeimen és a páromon kívül, valaki közel áll hozzám.
13/15 anonim válasza:
Lányom már kiskamasz korban hárította (puszit is, ölelést is). Aztán úgy 20 éves kora fölött megváltozott, de inkább az ölelés maradt, jó szorosan, ha találkozunk:)
Kérdező, ha nem szereti, el kell fogadni.
(Amúgy nálam pl. ez az egy "haszna" van a covidnak, hogy ha összefutok véletlen egy ismerőssel, nem kell smárolni vele (volt kolleganő, ezer éve volt szomszédnő, stb...)
14/15 anonim válasza:
Én már oviban is gyűlöltem a puszikat, de a drága jó családom állandóan rám akarja még most is erőltetni, pedig egy jó 8-9 év tuti eltelt már. Nem bírják elfogadni, hogy egyszerűen már attól undorodom, ha hozzám érnek ők
15/15 anonim válasza:
Én már 10 évesen se hagytam magamat senkivel összepuszilgattatni.
Egyetlen kivétel van: Az épp aktuális párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!