Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az oka, hogy eltikolja...

Mi az oka, hogy eltikolja tőlem a gyerekem a kapcsolatát?

Figyelt kérdés

Két hete véletlen láttam a fiam egy lánnyal. A lányról annyit nem láttam, még a haját sem, arcát sem, kapucnis volt és háttal volt nekem. Perceket számolhattam volna addig ölelkeztek meg csókolóztak, a sulijától nem messze mikor ment éppen haza.

Rákérdezzek rá? Nem akarom megbántani a fiamat természetesen.. Mit tévő legyek? Mi legyen?

N/39

--

f/15

2023. dec. 4. 15:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%
Milyen vallású? Nem ismerem a szüleit? Drogozás? Szerintem ezek miatt nem beszél neked a lányról.
2023. dec. 4. 19:12
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem is említettem ilyenek neki, hiszen azt sem tudja, hogy láttam a lánnyal! Beszélgettünk így ezekről a dolgokról, mert az apa orvos, és felnéz rá. De nem úgy, hogy "figyelj kisfiam, a drogozás veszélyes és megtiltjuk neked csak azt vehetsz be amit az orvos felír és kiváltjuk neked" meg a kereszt az asztal közepén közben... Csak amikor vannak a hírek akkor elejtünk pár szót, amikor például drogozás ügyből baleset történt vagy ilyesmi. Akkor így beszélgetünk a férjemmel úgy, hogy ő is ott van és hallja, de direkt így. Meg nem megyünk be a zsinagógába sem az izraeliekhez, hogy fiam ide te ne menj vagy menj.
2023. dec. 4. 19:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlaggódod. Van egy csaja, aztán lesz másik. Ha olyan lesz, úgyis bemutatja. Lehet nem jó tanuló, vagy éppen ismered a lányt, esetleg a szüleit nem bírod és inkább nem mondja el.
2023. dec. 4. 20:10
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kapcsolat. Néha találkoznak a suliban, esetleg utána, néha smaciznak, majd egy hétig ez a téma a haverokkal. Aztán 1-2 hónap után drámaian szakítanak,ami megint 2 hét beszédtéma. Mit meséljen erről?
2023. dec. 4. 20:16
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Úristen egy újabb vakvallásos
2023. dec. 5. 10:45
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sem számoltam be apáméknak minden fiúról, akivel smároltam, vagy járogattam 2-3 hónapon át, mert semmi közük nem volt hozzá.

A tartós kapcsolataimat ismerték.

2023. dec. 5. 11:49
 27/31 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, elolvastam a nyitót és a többi kommentedet, és tökéletesen megértem, hogy a fiad miért nem beszél a lányról.

Egy undorító, kontrolláló, gyerekét felnőni nem hagyó anya vagy.

Ha így folytatod, számíthatsz rá, hogy mihelyt el tudja tartani magát, jó messzire költözik tőletek és a lehető legkevesebb betekintést enged majd az életébe. Gyakorlatilag elmarod magad mellől.

2023. dec. 5. 13:17
 28/31 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tedd a szívedre a kezed, kérdező. Te kamaszkorban a szüleiddel beszélted meg a szívügyeidet? Kétlem.
2023. dec. 6. 18:33
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy még ők se tudják, mi ez.

15 éves, talán a lány 14, nem hallottál róla még semmit, nem is láttad soha ; nem a lénykérést tervezi...:)

2023. dec. 14. 08:39
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

Mindennek eljön a maga ideje. Ha drogozna, akkor már észrevetted volna, amikor hazajön.

A vallásról: ismertem egy református lelkészt (elhunyt), akinek 4 gyermeke van. Ebből hárman római katolikusokkal házasodtak össze. Erre azt mondta az apjuk, hogy ugyanazt az isten imádják, amelyiket ő és a felesége, akkor pedig a valláskülönbség ne legyen probléma.

#27. kérdező (dec. 5. 13:17):

szerintem nagyon eltúloztad, amikor a kérdezőt jellemezted. Máskor azért gondold ám át, hogy kire használod az undorító jelzőt.

2023. dec. 14. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!