Mi az oka, hogy eltikolja tőlem a gyerekem a kapcsolatát?
Két hete véletlen láttam a fiam egy lánnyal. A lányról annyit nem láttam, még a haját sem, arcát sem, kapucnis volt és háttal volt nekem. Perceket számolhattam volna addig ölelkeztek meg csókolóztak, a sulijától nem messze mikor ment éppen haza.
Rákérdezzek rá? Nem akarom megbántani a fiamat természetesen.. Mit tévő legyek? Mi legyen?
N/39
--
f/15
A fiam kiskamasz. Már most elvonulnak a szobájába, ha jön egy barátja, már nem buli egy légtérben anyuval ilyenkor. Kezd leválni, ez a természetes. Ha egy kamaszra rámászol a kérdéseiddel, hamar paramaminak fog tartani és cikinek a haverok, csajok előtt.
Egyébként halkan megsúgom, nem csak kapucnis csajokkal lehet füvezni suli után,hidd el ha akarja, megoldja.
A szakítás, haverok, buli, csajok?
Ne hülyéskedj, akkor 35éves koráig bezárod?
Nekem is fiaim vannak, aggódom is sokszor, de vannak határok, és remélem több eszük lesz, mint minden szakítás után egyből droghoz nyúlni. Bár eddig ez eszembe se jutott.
16
A fiatal szerelem es fiatal barátságok sok mindenbe bele tudnak vinni... rosszba is meg jóba is, és a rossz az a legtöbbször a skála közel tetején van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!