Szájra vagy arcra puszival búcsúztatok a szüleitektől?
Figyelt kérdés
Én mindig is arcra adtam puszit, de volt jó pár ismerősöm akik szájra adtak és ezt sose értettem
Ti hogy vagytok ezzel?
2023. dec. 2. 20:56
21/34 anonim válasza:
Undorítana h szájra pusziljak! Ush
22/34 anonim válasza:
Egyik se. Rokonoknak kellett arcra puszival köszönni, kb 10 èves koromig. Utána már nem erőltettèk anyámèk ezt a szokást, mert nem lepleztem az undort amit èreztem.
A zsíros, 2 centi alapozóval kikent arcokat puszilgatni hányigerkeltő volt, főleg amikor ölelgettek is ès közelebb húztak magukhoz. Maradt rajtam is zsír, alapozó rendesen.
Vagy a pálott herpeszesz szájú rokonnak hagyni hogy puszilgasson...🤢🤢
23/34 anonim válasza:
Szájra puszi? Kizárt, és szerencsére anyámék sem voltak ilyenek, akik szájon CSÓKOLTÁK volna bármelyik gyereküket. :)
Ismerősi körben látom, szerintem nagyon gáz szokás.
24/34 anonim válasza:
Arcra. És a saját gyerekemnek is csak az arcára adok puszit.
26/34 anonim válasza:
Fúúúúj... annak adsz szájrapuszit, akihez szexuálisan vonzódsz. Mindig arcra puszi vagy ölelés van/volt :)
27/34 anonim válasza:
Férfiként anyámat kétoldali arcpuszival, apámat váll-lapogatós kézfogással köszöntöm, és ugyanígy búcsúzok el tőlük.
28/34 anonim válasza:
Harcolok ez ellen, nem leszek rest feljelentést tenni
29/34 anonim válasza:
A szájrapuszi szülő és gyerek közt idióta amerikai szokás. Mondjuk én (kisgyermeknevelőként) láttam már anyukát, aki mindig szájon puszilta a kisfiát, emellett szerelmemnek szólította. Szerintem ez beteg.
30/34 anonim válasza:
29, sajnos egyre több ilyen van, főleg az egyedül nevelő anyukák. Hányinger. Nem csak a fertőzésveszély miatt, hanem a gyerek mentális állapotára is hatással van. Én is szeretem a kisfiamat, de nem mondom neki, hogy szerelmem. Az az apukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!