Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szájra vagy arcra puszival...

Szájra vagy arcra puszival búcsúztatok a szüleitektől?

Figyelt kérdés

Én mindig is arcra adtam puszit, de volt jó pár ismerősöm akik szájra adtak és ezt sose értettem

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. dec. 2. 20:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Undorítana h szájra pusziljak! Ush
2023. dec. 3. 08:49
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyik se. Rokonoknak kellett arcra puszival köszönni, kb 10 èves koromig. Utána már nem erőltettèk anyámèk ezt a szokást, mert nem lepleztem az undort amit èreztem.

A zsíros, 2 centi alapozóval kikent arcokat puszilgatni hányigerkeltő volt, főleg amikor ölelgettek is ès közelebb húztak magukhoz. Maradt rajtam is zsír, alapozó rendesen.

Vagy a pálott herpeszesz szájú rokonnak hagyni hogy puszilgasson...🤢🤢

2023. dec. 3. 09:01
 23/34 anonim ***** válasza:
98%

Szájra puszi? Kizárt, és szerencsére anyámék sem voltak ilyenek, akik szájon CSÓKOLTÁK volna bármelyik gyereküket. :)

Ismerősi körben látom, szerintem nagyon gáz szokás.

2023. dec. 3. 10:51
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Arcra. És a saját gyerekemnek is csak az arcára adok puszit.
2023. dec. 3. 11:15
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Arc
2023. dec. 3. 22:17
 26/34 anonim ***** válasza:
97%
Fúúúúj... annak adsz szájrapuszit, akihez szexuálisan vonzódsz. Mindig arcra puszi vagy ölelés van/volt :)
2023. dec. 5. 10:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként anyámat kétoldali arcpuszival, apámat váll-lapogatós kézfogással köszöntöm, és ugyanígy búcsúzok el tőlük.
2023. dec. 7. 18:04
 28/34 anonim ***** válasza:
6%
Harcolok ez ellen, nem leszek rest feljelentést tenni
2023. dec. 28. 13:40
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
A szájrapuszi szülő és gyerek közt idióta amerikai szokás. Mondjuk én (kisgyermeknevelőként) láttam már anyukát, aki mindig szájon puszilta a kisfiát, emellett szerelmemnek szólította. Szerintem ez beteg.
jan. 28. 00:07
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
29, sajnos egyre több ilyen van, főleg az egyedül nevelő anyukák. Hányinger. Nem csak a fertőzésveszély miatt, hanem a gyerek mentális állapotára is hatással van. Én is szeretem a kisfiamat, de nem mondom neki, hogy szerelmem. Az az apukája.
jan. 28. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!