Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben? Mit...

Mit tennétek a helyemben? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Egyedülálló kétgyermekes édesanya vagyok. 2 fiam van. Nagyon szeretem őket de úgy érzem hogy most zsákutcába kerültem.

A kisebbik fiam a nyáron végzett az egyetemen és hazaköltözött hozzám.(Ez szerintem elég sok szülővel megtörtént már)Egy panel lakásban lakunk ketten. A másik fiam már a barátnőjével lakik külön. Nagyon jó állást kapott a fiam. Kiváló fizetéssel, nettó 600 és a szakmájában sikerült elhelyezkedni. Viszont nagyon kezd megromlani a viszonyunk. Nem a pénzen veszekszünk. Úgy beszéltem meg vele,hogy havi 40 ezret add nekem (ami nem sok, kb 2 hétvégi ebéd) és így 500-at kényelmesen el tud tenni. Mivel jól keress és csak 23 éves és még 1.5 évig kapja ezt a jó pénzt a teljes jövőbeli életét meg tudja alapozni. A cél az,hogy szedjen össze önerőt hogy aztán ne albérletbe kelljen mennie. Hiszen albérletben szinte kizárt hogy az ember tudjon hosszútávon spórolni tisztességes összeget. De sajnos folyamatosan veszekszünk, nézeteltérések vannak közöttünk. Illetve a fiam is feszült. A nagyobbik fiammal is átéltem de miután külön kezdte élni a saját életét (ami a normális ugye) azóta egyszer sem vitáztunk. A kisebbik fiam (aki ugye velem él) is mondta hogy legszívesebben már elköltözne. Megmondta kerek perec hogy lányt se hozna fel az anyjához mert cikinek tartaná. Én is annak a híve vagyok,hogy lassan ideje mennie. Viszont én is tudom,hogy még ezt az 1.5 évet valahogy ki kell bírnunk hiszen akkor nem albérletbe kell majd mennie hanem saját lakása lehet. Ami 25 évesen szerintem remek. De félek hogy nagyon el fogunk hidegülni egymástól. Már most is alig beszélünk. Nem tudom hogy mi lenne a jó megoldás. Nagyon szeretem a gyermekem de úgy érzem pokol lesz ez az 1.5 év még közösen. De közben azt is tudom hogy hosszútávon az a jó ha itthon spórol.

2023. dec. 1. 21:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekel, hol lehet nulla tapasztalattal 600-at keresni. :D
2023. dec. 6. 08:44
 42/43 anonim ***** válasza:
83%
Egyetemet kell végezni. Valószínű az egyetem alatt voltak gyakorlati évei is.
2023. dec. 6. 08:49
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
#42 Van diplomám (mérnök-info) nekünk pl. nem volt gyakorlatunk külsős cégnél.
2023. dec. 6. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!