Megfelelési kényszer lenne?
Sajnos 2 idióta szülőd van, es egyik sem tudja neked biztosítani a biztos hátteret. Anyad ragaszkodik a mártír szerepéhez, képtelen szeretni, törődni, hanem miatta kell mindenki hibásnak erezze magat, így palastolja a hibáit, hogy ne kelljen változzon. Ez nem szeretet a részéről bármennyire is fájdalmas
Apád meg most mit akar, megbánta hogy odavett, csak a hecc kedvéért hívott es lassan elmar onnan ?
Kérdés az hogy mennyire értékeled a magad, a sajat életed, tönkre akarsz menni 2 marha miatt akik tesznek rád?
Szerintem nem érdemlik meg! Légy erős es ne törődj veluk nem érdemlik meg, hogy lelkizz stb miattuk! Fogalkozz a magad érdekeivel!
Szerintem ne meg látogasd, mert tönkremész. Te viseled az ő bűntudatát, amit kéne érezzen, rádpakolta ezt es teged hibáztatott.
Nem éri meg h vele foglalkozz egy meleg köpetet sem ér az egész ember!
Persze, áldozza fel magát es legyen a pszichológusa az anyukának, miutan az anya elmarta es mindenért hibáztatja, tehát toxikus a kapcsolat.
De csak menjen továbbra is mint a barom, ha rosszul is erzi magát, ignoralja az erzest es menjen mind menjen!
13 as nem tudom hol hordod az agyad
Nem viselkedik így a gyerekével az, aki szereti a gyerekét . Bármilyen ideges apura. Vagyis ha ideges “apura” akkor miert veri el a port a gyereken is?
Nem szabad magyarázatot találni a szeretet es becsület hiányára!
Nekem is van egy lányom, tudom miről beszélek! Fél holtan sem bántom meg! Mert szeretem!
A baj az, hogy az aljasságra mindig csomó magyarázatot találnak es az áldozatot ezáltal egyre lejjebb es lejjeb lökik a lejtőn , meg jobban bele az abuzusba!!
Mert hat a bántalmazó biztos nem így gondolja, tehát tűrd es tűrd tovabb!!
Ez nagyon rossz es legtöbb ember elveszi a maradék energiáját az áldozatnak ezáltal.
Ha odáig jutottak a dolgok, hogy a kérdező elköltözött az apjához, ott azt jelenti hogy az anya rendesen paraszt volt vele! Es nem, nem kell ezt tűrni! Inkabb fordítsa maga fele azt a sok energiát, amit az anyjara fordít es jobban jár mint a szaloncukor papírba csomagolt hazugsággal hogy “járj tovabb mert anyad szeret”
Visszalöknéd, mert elfogadhatóvá gyúrmázod az abuzust, azzal a szöveggel, hogy biztos szeret, tehát tűrd tovabb (ha nem is mondod ki)
Hiszen a kérdező érzi is, hogy nincs jól látogatás alatt, nem töltődik fel energiával, hanem leépül, szenved. Tehat pontosan érzi, hogy nincs szeretet ebben a kapcsolatban. Az anya árt ezzel hogy hibáztatja is stb tehát energetikailag lehúzza.
Na most erre mi a megoldás?
Hát menjen minél többet nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!