Megfelelési kényszer lenne?
#1 fokozatosan romlott meg egyre jobban a viszony köztük, kvázi megutálták egymást, mindennaposak voltak a veszekedesek, meg az egymásba kötések (sokszor inkább anyám reszerol), apukám meg volt hogy néha csúnyán kiabált vele. Egyébként nagyon sok veszekedés oka az is volt, hogy anyukám nem dolgozott/dolgozik most se. Aztán apukám mar netes tarskeresesbe is kezdett, de vegul kiderult, hogy csalók voltak mind. Aztán elkezdte tervezni az utolsó években a költözést. Nagyszülői ház felújítása stb, aztán kész lett, én többször is mentem megnezni az újonnan festett családi házat a bútorokat, stb. Egyrészt azért afelé hajlottam, hogy apával menjek, mert vele jobb volt akkor a viszonyom, belém is sokszor belémkötött anya, és az utolsó ott töltött hónapok voltak a legrosszabbak, mert látta rajtam, hogy vele akarok menni, meg mondtam is neki, így elég szemétül beszélt velem az utolsó hónapokban, és folyamatosan szidott engem is és apámat.
A második ok az volt, mert a nagyszuloi ház amit felujitott (azaz ahol most elunk), az nagyobb, van kert, saját szobám, és macskám is lett, amire egész életemben vágytam.
Egyébként rövid időn belül a költözés után már fordult a kocka, apával romlott meg a viszonyunk, és nem beszélgetünk egymással, csak alig, meg szintén keveset látom ugye a suli/munkahely miatt, meg mert mindennap megyek anyához.
De kezd anyával megint sok lenni a veszekedés...
Nem a te dolgod kibékíteni őket. Nem tudod őket megváltoztatni. Persze, hogy zavar a viselkedésük, hisz szereted őket, de nem vagy felelős értük. Viselkedj úgy, hogy büszkék lehessenek rád, ha mégsem teszik, vagy így sem jó, nem a te hibád! Felnőttek, oldják meg a gondjaikat.
Azt kívánom, bárcsak tudnának téged értékelni!
Ne legyen bűntudatod, szerintem jó gyerek vagy, ha ez a kérdés foglalkoztat, hát igenis jó fej vagy!
Nem is célom kibékíteni őket, nem együtt élünk, így nem tartják egymással a kapcsolatot, időnként fontos ügyekben hívják egymást de ennyi.
Hát az utolsó mondatot elég sokszor megkerdojelezem, de köszönöm, ez jól esett.
17
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!