Egykék, titeket is magatokhoz akar làncolni anyukátok?
Nem tudom vele megértetni, hogy nem 12 éves vagyok már, és nem hagyja élni a saját életem, az ő be nem teljesült álmait akarja valóra váltatni az én életemben (egyetem, karrier, pasizás, stb...)
Befolyásolni akarja, hogy kiről mit gondolok (pl. családtagok...)
Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni?
Az a baj, hogy úgy nevelt fel, hogy érzelmileg függjek tőle, tehát félek is kicsit lépni.
Olyan írjon légyszi, akinek van tapasztalata.
20/L.
Az én anyám is hasonló. De pont az ellenkezőét érte el a kényszerített formálásával.
Értem az egyetem hasznos de, -magamért kell csinálnom nem azért mert az anyám azt sulykolja hogy ha nem akkor csak utcasöprő lesz belőlem.
A dolgok amiket mond amúgy egybevágnak az én ambícióimmal (egyetem, munka, párkapcsolat), de annyira erőltetett hogy nem csinálhatom a saját tempómban, nem tapasztalhatom ki magam a dolgokat.
Közben meg kiderült hogy a szüleim múltja is elég kalandos és hajmeresztő volt így álszentnek tartom őket.
Az ő szüleik nem fogták meg őket ennyire.
Már olvastunk erről vagy 10 kérdést...
A kérdező csak ventillál, nem képes arra, hogy leváljon.
Szeret másoknak panaszkodni, de két szalmaszálat nem tesz keresztbe, hogy a helyzet megváltozzon.
Energiavámpír!
Amúgy nem értem. Ha nem tudsz egy normális, segítő, nem rosszindulatú választ írni, akkor ne is írj semmit.
Szerintem inkább te vagy az energiavámpír, hiszen nem kényszerített senki arra, hogy idekommentelj.
Normális tizenéves már 13-14 éves korában elkezd lázadni.
Neked ez kimaradt.
Ideje bepótolni, és önállósodás felé venni az irányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!