Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyereknevelés sokak...

Ha a gyereknevelés sokak szerint tele van stresszel, szorongással, idegeskedéssel és bűntudattal, akkor hogy van az anyukáknak testi és lelki épsége?

Figyelt kérdés
Vagy minden anyukának stresszből áll az élete?
2023. nov. 28. 00:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanolyan, mint a szerelem. Ha belefektetsz annyi energiát, hogy rendesen működjön a kapcsolat, akkor melós, de a világ legjobb dolga szeretni és szeretve lenni. A gyerekek ugyanilyenek. Van velük munka és idegeskedés bőven, de mellette annyi szeretetet, örömöt, vicces pillanatot, élményt és erőt adnak, hogy a mérleg nyelve csakis a pozitív oldalon lehet végül. 🥰
2023. nov. 28. 10:04
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

4 éves gyerekem van. Igen, tele vagyok stresszel, szorongással, idegeskedéssel és bűntudattal, de ő a legjobb fej kisgyerek, akit valaha láttam, és nem csak azért, mert elfogult vagyok. Okos, vicces, cserfes, nyitott és empatikus másokkal. Mindig igyekszem az anyaság jobbik oldalát nézni, bár sokszor kiakadok, mert elábrándozik és alkalmi süket. Olyankor tükörképe az én gyerekkori énemnek, haragszom rá és egyúttal haragszom magamra is.

Ez olyan kettős érzés, amit csak az tapasztal meg, aki benne van.

2023. nov. 28. 10:24
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Azért nem 100% stressz. Pont annyi mértékű, amivel még meg lehet bírkózni.
2023. nov. 28. 11:09
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy nyilván az hogy azt hallod, hogy valaki elmondja mennyi stresszel jár, az nem azt jelenti, hogy öröm nincs benne.
2023. nov. 28. 13:53
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

A legtöbb nő akit ismerek és gyereket nevel egy idegebeteg hisztérika. Kiabál, zsizseg, vitázik, mindenen felkapja a vizet...

Mielőtt nem volt gyerek, tök normálisak voltak - szóval igen, NEM maradnak egészségesek az ilyen emberek, még akkor sem, ha van segítségük.

Csak ezt be kell látni.

2023. nov. 28. 14:11
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

nekem szerencsém van mert jók a gyerekeim

meredeken több a jó élményem mint a stress

2023. nov. 28. 16:08
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

7-es, már ne is haragudj, de ki tartott pisztolyt a fejedhez, hogy válaszolni KELL a kérdésemre? Azért akarsz kitiltatni, mert kérdeztem valamit, amit nem igazán értek, hogy hogy van? Vicces vagy. Ha idegesítő vagyok, csak görgess tovább, egyáltalán nem kötelező válaszolni.

2023. nov. 28. 16:20
 18/25 A kérdező kommentje:
10-es, igen ezzel egyetértek, lehet, hogy a hozzáállás is sokat számít.
2023. nov. 28. 16:21
 19/25 anonim ***** válasza:
92%

"Remeélem, lassan kitiltják a kérdezöt, mert már minden napra van egy provokatív kérdése ezzel kapcsolatban."

Pont ezért nem fogják. Amíg pörgeti az oldal látogatottságát addig azt csinál amit akar.

2023. nov. 28. 20:13
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

17-es kérdezői komment!

Ne törődj vele, csak egy frusztrált, búvalbaszott, savankás magyar. (10-es voltam)

2023. nov. 28. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!