Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülőknek miért jó...

Egyes szülőknek miért jó alázni és mocskolni a gyerekét a végletekig?

Figyelt kérdés

Amikkr semmilyen észérvek nem hatnak rá, csak az, hogy alázzon, mocskolódjon, válogatott szemétségeket rád hordjon, fenyegessen. Hiába mész hozzá könyörögni, az ilyet nem hatja, csak mocskolni, hergelni és ha látja, hogy bántja, még jobban vérszemet kap. Alapjáraton értelmesnek tartom magam, meg tipilis jókislánynak, akivel meg lehet beszélni, ezt viszont senki nem érdemli ezt. Amikor számonkérem, hogy nem-e tud normálisan beszélni, akkor valami mocskot a levegőbe ordít. Bezzeg a tesómat meg elkényeszteti. Szerintem nárcisztikus. Ez volt, akkor aamikor egyetemen szakot akartam váltani és nyarakat töltöttem könyörgéssel, hogy engedje meg, mert hasonló szak és ott nincs az a tárgy, ami nem megy és 6 féléves. Az lett a vége, hogy erőltette és nem lett diploma sem. Utána meg azt is letagadja, hogy ő nem engedte, vagy ő erőltette volna ezt a sulit. "Legbutább is elvégzi, ezek szerint te a legbutább vagy, oda nem engedlek, szégyen vagy, biztos bántottad szegény nőt, büfészakkal nem röhögtetjük magunkat, b*sztál tanulni piszok". Most meg te vagy a selejt. Vagy rábeszél valami hülyeségre és utólag rám hárítja a felelősséget és kicsinál. Meg most ugyanezt teszi,.mert zaklat valaki hosszabb ideje. Hazudik, védi, mocskol, neki van elege és biztos én vagyok idézem a "r...nc", vagy az is ment, hogy biztos a feleségétől akartam elcsábítani. Letagadja azt is, amit ő neki mondott.

Kezd teljesen elegem lenni belőle. Meg nem taknyos gyerek vagyok. Úgy élvezi, amikor már sírsz, na hát az a legjobb.

2023. nov. 26. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle oka lehet, szükséged van a megértéshez ahhoz, hogy elszakadj tőle?
2023. nov. 26. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Blablabla... költözz el. Felnőtt vagy.
2023. nov. 27. 13:32
 13/16 anonim válasza:
100%
Nem normális dolog. Ott valami baj van a fejekben.
2023. nov. 28. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Felnőttként eleve nem szabhatja meg anyád, mit tanulj és hol. Nem neked kell kérlelni, hogy engedje meg a szakváltást, hanem elintézed és kész. Anyukád valóban nárcisztikusnak tűnik. Ez abból is látszik, hogy be is idomított arra, hogy felnőtt korodban is tőle kérj engedélyt pl. a tanulmányaid megváltoztatásához. Először azt kell magadban tudatosítani, hogy felnőttként te irányítod az életedet, még akkor is, ha anyád őrjöng, mert nem azt csinálod, amit akar. Utána meg hagyd ott és beszélj vele ritkán. Elég súlyos esetnek tűnik, ezeknél csak a távolság segít. Megváltozni nem fog.
2023. nov. 28. 13:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem mertem meglépni, mert hát mégiscsak ő "támogatott" (fizette a buszbérletet, meg otthon laktam, de végig éreztetve, hogy megtűrt vagyok, kidobhatnak bármikor). Most meg, hogy nem lesz diploma, le vagy írva teljesen. Igazából mióta beiratkoztam, pokollá teszi az életemet. Nem is akartam ezt a sulit. Utána meg azt sem engedte, hogy iskolán belül átmenjek Pestre, "mitől menne a jó kis pesti levegtől,.buta vagy, csak b..sztál tanulni". Minden egyes nap ilyen terrorban telt. De igazából ecsetelhetném a dolgait. Aamik közül lehet nem hiszed el, de sorozatban olyant is megtett, hogy nyugtatójából kevert az italomba, hogy elkábítson. Vagy öcsémmel bújták a gépemet és telefonomat kémprogrammal, ezért töröltem magamat a közösségi oldalakról. Az is baja volt, hogy mit merészelek a barátaimmal beszélni. Vagy az említett zaklatómmal levelezett rólam emailben, majd hazudik, letagadja stb. Utána van még pofája mocskolódni is.
2023. nov. 29. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Hú, ezek nagyon súlyos dolgok, menekülj tőlük mielőbb, minél messzebbre.
2023. nov. 29. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!