Elfogják fogadni valaha a 25 èvvel idősebb páromat a szüleim? 30N 55F
Szerintem beszélj a szüleiddel a párodról. Arról, hogy mennyire fontos neked és mennyire illik hozzád.
A karácsonyi találkozást nem erőltetném idén, de az jó lenne, ha találnál alkalmat, hogy találkozzanak, lássák a szüleid, hogy rendes pasi, aki szeret téged.
22 Az, hogy szeretem a szüleimet ès fontos nekem a vèlemenyük, számít amit mondanak az nem egyenlő azzal, hogy nem vàltam le. Minden tèren önálló vagyok, de a szüleim mindig a szüleim maradnak.
Tudom, ma már gáznak számít szeretni a családot egyesek szerint de én nem tartozom azok közé.
Gyereket pedig sosem akartam, ez nem a párom miatt lett îgy. Sőt, ő mondta vállalná ha úgy alakulna de én voltam aki biztosra mondta, hogy nem szeretnèm.
Tehát túl vagy a bemutatáson, nem fogadják el. Ez van.
Innentől itt senki nem fog tudni neked segíteni.
Te ismered őket, neked kell tudni, hogy megenyhülnek-e, ha azt látják, hogy neked ez így jó és boldog vagy. Az vagy egyáltalán?
Gondolom a szuleiddel találkozol évente pár alkalommal, ünnepek stb.
Ennél sűrűbb nem lesz, se pasival se anélkül.
Idővel majd megbarátkoznak azzal, hogy ha nem egyedül mész.
26 Heti szinten talàlkozom velük, azért eddig nem az a szintű viszony volt köztünk hogy csak szülinap meg karácsony aztán hello.
Eddigi pàrjaimat szerették…… 2 volt akit bemutattam rajta kívül. Az egyiket mondjuk bemutatni sem kellett mert helybeli volt, ismerték.
#25: Hát persze, tudjuk, hogy nálunk nincsenek olyan kapcsolatok, amikben nagy korkülönbség esetén nem a szerelem a legfontosabb... A most 60-asok meg ugye pont annyira modern gondolkodásúak, hogy nem látnak bele sok lehetséges rosszat.
De nem írtam rendesen végig, szóval:
"Az vagy egyáltalán?" Ők tudják és el is hiszik, hogy az vagy? Tudják, hogy milyen perspektíváid vannak a pasival? Mik a közös tervek? Mennyire komoly ez mindkét részről és milyen garanciáid vannak rá, hogy nem cserél majd le pár év múlva egy 25 évesre?
Fú, nehéz. A volt élettársam azon siránkozik, hogy flörtölget egy fogadókész, 35 évessel (20 év korkülönbség), mert mint mondja hízeleg a hiúságának, de szerinte nem normális ennyi év korkülönbség. De ennyi.
Eü-ben dolgozol, mondd, hogy nem te vagy anővérke és a párod meg valami kujon öregedni kezdő elvált doki...ugye nem? Mert akkor honnan tudod, hogy nincs-e más is a képben. Hiszen sokat dolgozol, akkor ritkán töltötök egész napokat együtt eg yhelyen. Meg egy rossz szakítás után jött a bácsi? Levett a lábadról, tenyerén hordoz, mindenről van bölcs véleménye, kedves humora?
Mindegy ez a része nem rám tartozik.
Ami viszont megfontolandó a kérdésed szempontjából: ha téged zavar a szüleid véleménye vagy feltételezett véleménye, akkor valahol tudatalatt mégiscsak zavar a 25 év korkülönbség. Mi lenne, h aúgy tekintenél, ezek szerint az első közös karácsonyozásra, mintha még csak alakulna akapcsolatotok? Elugrasz anyádékhoz karikor, de aztán ha úgyis csak eg ynapod van, akkor töltsd a pároddal, nem kell erőltetni órákig tartó közös karácsonyt, mert időd sincs rá a munka miatt. aztán majd alakul.
Tudod ahog yidősődik eg ypasi úgy tunyul, az ágyban is, például eg ynegyvenes nő, még javában éli a virágkorát szexuálisan, de neked akko rmár 65 lesz a párod és lehet a prosztatáját műtik stb. fogpótlásra jár, elkezd hajlott hátú lenni vagy épp mivel már te sem vagy annyira szerelmes, ő meg pánikol a szomszéd csajokat vagy neten hajtja őket. Van rá péld a a családunkban.
Tehát dőlj hátra és ne feszülj. 5 év múlva néz be ide újra és írd meg, hogy elfogadták-e a szüleid vagy azóta már gyerekeid vannak és 2. férjed, és a párod 10-zel fiatalabb:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!