Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogják fogadni valaha a 25...

Elfogják fogadni valaha a 25 èvvel idősebb páromat a szüleim? 30N 55F

Figyelt kérdés
Egyke vagyok és mi mindig szerető és összetartó kis csalàd voltunk. És igen 30 vagyok nem kamaszlàny, de mégis fontos nekem amit gondolnak/ mondanak és rosszulesik. Nemsokára karàcsony és nemtudom mi lesz, hova szakadjak… hogy oldjam meg.

2023. nov. 25. 17:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem beszélj a szüleiddel a párodról. Arról, hogy mennyire fontos neked és mennyire illik hozzád.

A karácsonyi találkozást nem erőltetném idén, de az jó lenne, ha találnál alkalmat, hogy találkozzanak, lássák a szüleid, hogy rendes pasi, aki szeret téged.

2023. nov. 25. 19:08
 22/33 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, viccen kívül, becsülöm benned, hogy legalább gyereket nem akarsz, ha már a szüleidről nem váltál le érzelmileg.
2023. nov. 25. 19:40
 23/33 A kérdező kommentje:

22 Az, hogy szeretem a szüleimet ès fontos nekem a vèlemenyük, számít amit mondanak az nem egyenlő azzal, hogy nem vàltam le. Minden tèren önálló vagyok, de a szüleim mindig a szüleim maradnak.

Tudom, ma már gáznak számít szeretni a családot egyesek szerint de én nem tartozom azok közé.

Gyereket pedig sosem akartam, ez nem a párom miatt lett îgy. Sőt, ő mondta vállalná ha úgy alakulna de én voltam aki biztosra mondta, hogy nem szeretnèm.

2023. nov. 25. 19:50
 24/33 anonim ***** válasza:
74%

Tehát túl vagy a bemutatáson, nem fogadják el. Ez van.

Innentől itt senki nem fog tudni neked segíteni.

Te ismered őket, neked kell tudni, hogy megenyhülnek-e, ha azt látják, hogy neked ez így jó és boldog vagy. Az vagy egyáltalán?

2023. nov. 25. 19:59
 25/33 A kérdező kommentje:
24 Igen az vagyok. Ha nem lennék az akkor nem lennék vele együtt ….
2023. nov. 25. 20:09
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a szuleiddel találkozol évente pár alkalommal, ünnepek stb.

Ennél sűrűbb nem lesz, se pasival se anélkül.

Idővel majd megbarátkoznak azzal, hogy ha nem egyedül mész.

2023. nov. 25. 20:14
 27/33 A kérdező kommentje:

26 Heti szinten talàlkozom velük, azért eddig nem az a szintű viszony volt köztünk hogy csak szülinap meg karácsony aztán hello.

Eddigi pàrjaimat szerették…… 2 volt akit bemutattam rajta kívül. Az egyiket mondjuk bemutatni sem kellett mert helybeli volt, ismerték.

2023. nov. 25. 20:18
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

#25: Hát persze, tudjuk, hogy nálunk nincsenek olyan kapcsolatok, amikben nagy korkülönbség esetén nem a szerelem a legfontosabb... A most 60-asok meg ugye pont annyira modern gondolkodásúak, hogy nem látnak bele sok lehetséges rosszat.

De nem írtam rendesen végig, szóval:

"Az vagy egyáltalán?" Ők tudják és el is hiszik, hogy az vagy? Tudják, hogy milyen perspektíváid vannak a pasival? Mik a közös tervek? Mennyire komoly ez mindkét részről és milyen garanciáid vannak rá, hogy nem cserél majd le pár év múlva egy 25 évesre?

2023. nov. 25. 20:19
 29/33 anonim ***** válasza:
Mást úgy se tehetnek igazából.
2023. nov. 25. 20:52
 30/33 anonim ***** válasza:
80%

Fú, nehéz. A volt élettársam azon siránkozik, hogy flörtölget egy fogadókész, 35 évessel (20 év korkülönbség), mert mint mondja hízeleg a hiúságának, de szerinte nem normális ennyi év korkülönbség. De ennyi.

Eü-ben dolgozol, mondd, hogy nem te vagy anővérke és a párod meg valami kujon öregedni kezdő elvált doki...ugye nem? Mert akkor honnan tudod, hogy nincs-e más is a képben. Hiszen sokat dolgozol, akkor ritkán töltötök egész napokat együtt eg yhelyen. Meg egy rossz szakítás után jött a bácsi? Levett a lábadról, tenyerén hordoz, mindenről van bölcs véleménye, kedves humora?

Mindegy ez a része nem rám tartozik.

Ami viszont megfontolandó a kérdésed szempontjából: ha téged zavar a szüleid véleménye vagy feltételezett véleménye, akkor valahol tudatalatt mégiscsak zavar a 25 év korkülönbség. Mi lenne, h aúgy tekintenél, ezek szerint az első közös karácsonyozásra, mintha még csak alakulna akapcsolatotok? Elugrasz anyádékhoz karikor, de aztán ha úgyis csak eg ynapod van, akkor töltsd a pároddal, nem kell erőltetni órákig tartó közös karácsonyt, mert időd sincs rá a munka miatt. aztán majd alakul.

Tudod ahog yidősődik eg ypasi úgy tunyul, az ágyban is, például eg ynegyvenes nő, még javában éli a virágkorát szexuálisan, de neked akko rmár 65 lesz a párod és lehet a prosztatáját műtik stb. fogpótlásra jár, elkezd hajlott hátú lenni vagy épp mivel már te sem vagy annyira szerelmes, ő meg pánikol a szomszéd csajokat vagy neten hajtja őket. Van rá péld a a családunkban.

Tehát dőlj hátra és ne feszülj. 5 év múlva néz be ide újra és írd meg, hogy elfogadták-e a szüleid vagy azóta már gyerekeid vannak és 2. férjed, és a párod 10-zel fiatalabb:-)

2023. nov. 25. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!