23 éves lány vagyok. Van egy 20 évvel idősebb párom, akivel nagyon jól megvagyunk, hiába van közöttünk ennyi év. A szüleimnek nem merem elmondani, mert félek q véleményüktől. Mit tegyek? Álljak ki magamért vagy vessek véget inkább a kapcsolatnak?
Nekem furcsa ez a vagy-vagy, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor döntsd el, mivel mit veszíthetsz, és mit veszítenél könnyebben.
#9: aki ilyen szavakkal illeti az embertársait, az ne jöjjön azzal, hogy ki a toxikus. Egy nem toxikus ember még a leghevesebb vitában sem képes ilyet leírni.
Nagyon jól megvagytok, szereted, de annyi már nincs benned, hogy a szüleiddel is közöld, egy 40-es hapsival vagyok együtt.
Csak tudnám, mit eszik rajtad a férfi, mert agyban egy 14 éves kislány szintjén állsz.
Oké, biztosan jó a szx, mert fiatal vagy, de egyébként...
En csak a komoly kapcsolatokat vallaltam fel a szulok elott, azt, hogy eppen kivel jarogatok ossze, nem, mert minek.
Volt sokkal idosebb pasival alkalmim nekem is, de en tudtam, hogy ez itt ennyi, tobbet nem vartam tole. Egyszeruen nem ugyanott tartottunk az eletben es ezt mar 20 evesen is fel tudtam fogni, komolyan nem terveztem vele egy percig se.
Ha te ugy erzed, hogy neked ez egy komoly kapcsolat, akkor vallald fel. Ha nem, akkor ne, ertelme nincs bemutatni mindenkit, aki csak jon-megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!