Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy férjem 18 éves fiánál, akinek önálló lakrésze van a házban nekem kellene takarítanom, mikor nem ismer el engem az apukája házastársaként és még köszönni se nagyon köszön nekem?

Figyelt kérdés

2023. nov. 24. 17:26
1 2 3
 11/22 Darius- ***** válasza:
100%
Nem kéne, de most mit érsz el ezzel, ha megerősítjük? Erre a válasz egyértelmű nem, ezt mindenki tudja. Tehát azt kellett volna inkább leírni, hogy mit tegyél, ebben segítsünk tanácsot adni. De azt nem tudja senki helyetted megmondani a férjednek, hogy saját lakrész az a munkában is saját. Ez alól persze kivétel, ha fizetség ellenében mással takaríttat vagy ha megegyeztek abban, hogy ő megcsinál egyéb teendőt helyetted. Tehát itt helyetted senki nem képes lapáttal hátba csapni a férjedet vagy azt, akinek ez eszébe jutott.
2023. nov. 24. 18:23
 12/22 babyboom567 ***** válasza:
98%

A saját gyerekem ,külön lakrészét sem takarítanám.Azért van KÜLÖN lakrésze,mert ÖNÁLLÓ felnőtt ember, azok meg vagy hívnak takarítónőt, vagy megcsinálják maguk.(Esetleg negyedévente nagytakarításba besegítenék HA látom hogy év közben normálisan/elfogadhatóan teszi a dolgát,és nem egy csöves putri a hely.Nem ganéznám ki a hónapok óta ágy/szekrény alatt gyűjtött lomját/szemetét,erről szó sem lehetne.)

És ha ezt a férjed várja el tőled, akkor sajnos nagyon rosszul választottál.

2023. nov. 24. 19:00
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te belecsöppentél egy helyzetbe, ahol semmi keresnivalód. Annyit megtanultam, hogy a férfiak nem igazságosak, azt a nőt védik akit szeretnek. Függetlenül attól, hogy az milyen, mit tesz es hogy viselkedik.

Tájold be magad hol tartasz milyen helyen a férjed életében

Szerintem ezt megtárgyalni sem érdemes. Csak vita lesz. En helyedben elmennék csendben

2023. nov. 24. 19:44
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Egy pár zokniját sem tenném arrébb. Mi az hogy kell? a 18 éves fiu követeli meg tőled a takaritást vagy az apja( azaz élettársad) Nem takarítanék, főleg hogy nem is köszön...meg 18 éves felnőtt ember..Takaritson ki ő...
2023. nov. 24. 20:07
 15/22 anonim ***** válasza:
45%

Kellene?

Ha külön lakrészben él, akkor van pénz lóvéra.

Akkor legyen pènz egy takarítónőre is.

Azaz, ha telik majomra, teljen banánra is!

Ne hagyd magad kihasználni az apja által sem.

2023. nov. 24. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Tőlem bokáig is érhetnének a por-tigrisek a szobájában, ha 18 évesen nem takarítana maga után.

(És ez akkor is így lenne, ha jó viszonyban lennénk, de még akkor is, ha a saját gyerekem lenne.)

Ha az apja nem így gondolja, plusz eltűri, hogy a fia tiszteletlenül viselkedjen veled, akkor sajnos nem csak a gyereknevelési elveivel vannak komoly gondok, hanem kettőtök kapcsolatával is.

"férjem 18 éves fiánál, .... nekem kellene takarítanom"

Ki az, aki szerint neked kéne?

2023. nov. 24. 21:57
 17/22 A kérdező kommentje:

A férjem házában az egyik szint a fiúé.

Nem várja el tőlem a férjem, hogy takarítsak ott, viszont a fiú annyira rendetlen, hogy a férjem azt mondta, hogy majd ő kitakarít nála.

Mindig nagyon hamar annyira igénytelen lesz a helyzet, hogy a férjem elmondása szerint "még utóljára" kitakarít nála.

Sajnálom a férjemet, mert amúgy is nagyon sokat dolgozik és akkor még ezt is magára vállalja.

Én viszont bekeményítettem több okból, az egyik a velem szemben tanúsított tiszteletlenség, levegőnek nézés, a másik pedig, hogy hiába takarítottam ki gyönyörűen, nem nézte semmibe és nagyon hamar újra felhalmozta a szemetet, szennyes ruhák mindenfelé, stb.

2023. nov. 24. 22:17
 18/22 anonim ***** válasza:
57%

"szennyes ruhák mindenfelé, stb."

Mosni ki mossa a ruháit?

2023. nov. 24. 22:19
 19/22 anonim ***** válasza:
96%

"Sajnálom a férjemet, mert amúgy is nagyon sokat dolgozik és akkor még ezt is magára vállalja."

És a férjed mit mond arra a kérdésre, hogy egy 18 éves fiútól szerinte miért nem lehet elvárni, hogy nagyjából rendet tartson maga körül, és hetente egyszer kitakarítsa a lakrészét?

2023. nov. 24. 22:22
 20/22 anonim ***** válasza:
17%

Hat ez mind igaz, csak az a helyzet hogy rögtön a ferje arra gondol h gonosz mostoha. Ha nem is mondja. Mondjuk hogy a sajat lanyom lakrészét takarítanám, az biztos, ha nem is köszön e. De a mas gyerekét aki nem köszön nehezen. De, itt bejön akkor, hogy nem a te gyereked es nincs felé megértésed es szereteted.

Szar helyzet. Mindenképpen, ha igazad is van, veszteségre állsz es a férjed előbb utóbb kiszeret belőled ilyen apróságok miatt. Megmondja hogy nem szereted a fiát és nem vagy iránta megértéssel, tipikus mostoha.

Szerintem nem lett volna szabad ennek kitedd magad es összeköltözni.

Mert ebből sehogyse jössz ki jól, bármilyen érveket hozol fel.

2023. nov. 24. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!