Kérlek adjatok értelmes tanácsokat mit tegyek?
Azért neked kell járni, mert TÉGED cs.sz fel a helyzet és tesz tönkre, nem anyádat, akinek minden jó úgy, ahogy van ;)
Egyébként meg ignoráld és kész, az a kapcsolat, ahol csak az egyik feccöl bele energiát, NEM kapcsolat. Az egy kalap fs, egy semmi, nem kell fenntartani.
Minden szart elvállal anyámtól amit végül én csinálok meg mert addig vagyok érzelmi zsarolva amíg választhatok vagy megteszem azonnal vagy ő fogja ami korára és állapotára való tekintettel nézve veszélyes - ez meg minimálisan nem érdekelne.
Akinek ennyi esze van, hogy képtelen felmérni a határokat, plusz mártírkodik ő is, így járt.
Megj.: életem legjobb döntése volt megszakítani a teljes családommal a kapcsolatot: végre a sajátomat élem, nem mások hülyeségére pattanok ;) vagy hagyom zsarolni magam.
Persze ehhez fel kell nőni érzelmileg és fejben. Neked ez nem megy egyelőre.
Kérdező: szerinted a gyerekeid hogy érzik magukat ilyen anyával, mint te? Komolyan kérdezem.
Oké, még kicsik, de a folyamatos feszkót érzik, és nem hülyék, még néhány év és rájönnek, minden szrt magadra vállalsz, képtelen vagy határt húzni, stb.
Nem rosszból írom, hanem mert én is egy tipik mártírral nőttem fel.
Most már 34 vagyok, nem tartom vele a kapcsolatot, mert akárhányszor hazamentem, valamin mindig ment a problémázás. Minden áldott alkalommal, egy nyugodt félpercünk nem volt beszélgetni mert jaj ez, jaj az...
TE ugyanezt csinálod. Mész, ugrálsz másoknak, képtelen vagy nemet mondani a nagyanyádnak, anyádnak, cserébe síkideg, feszkós, amit a gyerekek éreznek.
NEM bántásból írtam ezeket, viszont tény: te nem látod a fától az erdőt.
Karácsonykor főzzél, hívd meg a nagyszülőket de anyádékat ne.
Talán észreveszi magát ha nem lesz mit ennie Karácsonykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!