Segítség a férjem lánya nem is a lánya?
A Férjemnek van egy kislánya az előző házasságából aki már 17 éves,én nagyon kedvelem illetve meg is szerettem!
8 éve ismerem őt,nagyon hasonlít a férjemre és a közös kisfiúnkra is.
Pár hete összeveszett az anyukájával és átjött hozzánk,sírva elmondta hogy az anyja barátnője azt mondta neki hogy az apja nem is az apja!!
Ebből nagyon nagy lelki trauma lett, az apja megnyugtatta hogy de ő az apukaja.
A lány a fejébe vette hogy vesz egy tesztet vett is le vette a mintát amit most bontot ki az apja és APASÁG KIZÁRVA! Ez el a papíron. Valami baj lehet? Neki még nem mondtuk de,nem is titkolhatjuk hogy nálunk van a papír mert értesítőt kapott e-mailben.
Az apja sem érti hogy mi lehet. Nagyon szeretjük őt.
42: Nincs % le írva. Csak annyi hogy apaság kizárás.
43: Lessz új teszt ha minden igaz, de ha tévedés van akkor nem tudom mi lessz.
#48 Ha jegyzőkönyv is volt, akkor 95eFt. Viszont így a mintavételezési hiba kizárva. Nem szükséges további tesztelés. Bizton kimondható hogy a férj nem az apa. A bíróság egyébként elfogadja bizonyítéknak a Synlab tesztet. Egy kezdő ügyvédnek ez a per egy álom meló lenne. Megdönthetetlen bizonyíték az anya ellen. Szerintem egyébként a kérdező vagy tényleg nem mond igazat, vagy csak fogalma sincs a pontos történésekről. Nekem is zavaros kicsit az egész hogy először a lány vesz mintát, aztán mégis csak jegyzőkönyvet vesznek fel és a laborban vettek mintát... Remélem tényleg nem igaz a sztori, mert nagyon sajnálnám a lányt is meg az apát is hogy 17 éven keresztül egy vadidegent tekintett lányának
Mindent le írtam. Az összeget meg igen a “fagyi pénzből vette” dolgozik iskolába is jár és segítik a szülei is. De akkor le írom erthetobben!
Meg rendelte a tesztet, meg csinálta ő és az apukája,majd másnap be vitte a hölgyhöz aki fel adta postán. És mivel ő nincs 18 ezért az apukája irt alá minden papírt! Erről készült egy jegyző könyv!
A “kislány” meg e-mail értesítőt kapott hogy kiérkezett hozzánk a papír.
Ő ide van be jelentve. De az anyjával él,ebben a házban lakott régen az anyukájával és az apukajaval mielőtt ebbe is bele köt valaki. Köszönöm a normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!