Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség a férjem lánya nem...

Segítség a férjem lánya nem is a lánya?

Figyelt kérdés

A Férjemnek van egy kislánya az előző házasságából aki már 17 éves,én nagyon kedvelem illetve meg is szerettem!

8 éve ismerem őt,nagyon hasonlít a férjemre és a közös kisfiúnkra is.

Pár hete összeveszett az anyukájával és átjött hozzánk,sírva elmondta hogy az anyja barátnője azt mondta neki hogy az apja nem is az apja!!

Ebből nagyon nagy lelki trauma lett, az apja megnyugtatta hogy de ő az apukaja.

A lány a fejébe vette hogy vesz egy tesztet vett is le vette a mintát amit most bontot ki az apja és APASÁG KIZÁRVA! Ez el a papíron. Valami baj lehet? Neki még nem mondtuk de,nem is titkolhatjuk hogy nálunk van a papír mert értesítőt kapott e-mailben.

Az apja sem érti hogy mi lehet. Nagyon szeretjük őt.

2023. nov. 17. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
89%
#40 Attól függ milyet vett, mindegyik más és más sajnos, a synlabról pl egész jó vélemények szoktak lenni, nézz körül az oldalukon, és ott nagyjából leírják.
2023. nov. 18. 08:54
 42/62 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ilyenben nem téved a labor. Főleg egy Synlab. Nem csak brahira ráírnak valamit a papírra. %os érték nincs ott? Egyébként én még mindig azt tanácsolom, hogy dugjátok a papírt anyuka orra elé, ha ő így is 100%ig azt állítja, hogy teljesen kizárt, mivel nem is volt más pasival, a szent lélek meg nem valószínű, hogy megszállta, akkor csináltassatok még egy tesztet
2023. nov. 18. 08:58
 43/62 anonim ***** válasza:
89%
#40 a labor nem téved, max a mintavételező aki jelen esetben a lány. A beérkezett mintákat 99,99%-os biztossággal tudják elemezni. Nem véletlenül jelenleg a legbiztosabb bizonyíték a törvény szemében a DNS. Embereket ítélnek halálra DNS tesztek alapján. Szerinted ha akár csak pici esély is lenne a tévedésre, akkor ez így lenne? Csináltassatok még egy tesztet, ha az is negatív, akkor matematikailag is szinte lehetetlen a tévedés.
2023. nov. 18. 09:05
 44/62 A kérdező kommentje:

42: Nincs % le írva. Csak annyi hogy apaság kizárás.

43: Lessz új teszt ha minden igaz, de ha tévedés van akkor nem tudom mi lessz.

2023. nov. 18. 09:08
 45/62 A kérdező kommentje:
Bocsánat most vettem észre hogy, a megjegyzés be nem írtam le azt, hogy a kis csaj be vitte egy nőhőz a mintát aki jegyzőkönyvet is csinált. Azt alá írta az apja is és ő is.
2023. nov. 18. 09:11
 46/62 anonim ***** válasza:
17%
Már a sokadik kérdés h a dns tesz hibás. Csak nekem tünt fel?
2023. nov. 18. 09:37
 47/62 A kérdező kommentje:
Hibásnak nem mondanánk csak meglepőnek hogy egy viccből ez lett.
2023. nov. 18. 10:21
 48/62 anonim ***** válasza:
60%
És mennyibe kerül az a Synlab teszt, amit 10 óra elteltével sikerült kikeresned az internetről, kislány? Azt elfelejtetted kikeresni? Hát nem a fagyipénzből összespórolható összeg! Hirtelen még valami nő is került a képbe meg valami jegyzőkönyv is, mert olvastad, hogy az is kell? Ti nem tanultátok a közmondást a sánta kutyáról?
2023. nov. 18. 10:43
 49/62 anonim ***** válasza:
67%

[link]

#48 Ha jegyzőkönyv is volt, akkor 95eFt. Viszont így a mintavételezési hiba kizárva. Nem szükséges további tesztelés. Bizton kimondható hogy a férj nem az apa. A bíróság egyébként elfogadja bizonyítéknak a Synlab tesztet. Egy kezdő ügyvédnek ez a per egy álom meló lenne. Megdönthetetlen bizonyíték az anya ellen. Szerintem egyébként a kérdező vagy tényleg nem mond igazat, vagy csak fogalma sincs a pontos történésekről. Nekem is zavaros kicsit az egész hogy először a lány vesz mintát, aztán mégis csak jegyzőkönyvet vesznek fel és a laborban vettek mintát... Remélem tényleg nem igaz a sztori, mert nagyon sajnálnám a lányt is meg az apát is hogy 17 éven keresztül egy vadidegent tekintett lányának

2023. nov. 18. 10:52
 50/62 A kérdező kommentje:

Mindent le írtam. Az összeget meg igen a “fagyi pénzből vette” dolgozik iskolába is jár és segítik a szülei is. De akkor le írom erthetobben!

Meg rendelte a tesztet, meg csinálta ő és az apukája,majd másnap be vitte a hölgyhöz aki fel adta postán. És mivel ő nincs 18 ezért az apukája irt alá minden papírt! Erről készült egy jegyző könyv!

A “kislány” meg e-mail értesítőt kapott hogy kiérkezett hozzánk a papír.

Ő ide van be jelentve. De az anyjával él,ebben a házban lakott régen az anyukájával és az apukajaval mielőtt ebbe is bele köt valaki. Köszönöm a normális válaszokat.

2023. nov. 18. 10:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!