Az normális, hogy szégyenlek anyukám előtt levetkőzni?
Figyelt kérdés
Pl. fürdés előtt ha éppen a fürdőben van, megvárom amíg kimegy, mert nem merek levetkőzni, de ez igaz rám a többi családtagommal szemben is.
L
2023. nov. 17. 19:44
2/26 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy Anyukád le szokott e vetkőzni előtted, mennyire megszokott Nálatok az egymás előtti vetkőzés . Ha Ő igen, akkor sem baj. Gondolom a suliba tornaóra előtt-után is szégyenlősen vetkőzöl a Többiek előtt?!
4/26 anonim válasza:
Vágások vannak a testeden?
Kövérnek tartod magad, vagy félsz hogy ő találna kövérnek?
5/26 anonim válasza:
Teljesen normális. Én sosem vetkőztem le már nagyobb koromtól anyum előtt, a szüleim sem előttem.
6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. 😄😅
4-es, hát a hasam soha nem volt szép lapos, mint a többi lányé, azaz sok háj van rajta, azt nem szeretem mutogatni.
Viszont ha betöltöm a 18-at, szeretnék eljárni edzeni.
2023. nov. 17. 20:30
7/26 anonim válasza:
Akár most is elmehetsz, tapasztalatból tudom, hogy a távoli celokrol való álmodozás az örökké álom marad.
Neten sok hasizom gyakorlatok vannak, azokat is csinálhatod.
8/26 hosszúhajú válasza:
teljesen a neveltetéstől függ. ha anyukád is szégyenlősebb te is ezt látod.
9/26 anonim válasza:
Mi akadályoz meg abban, hogy kiskorúként, 18. születésnapod előtt eljárj edzeni?
10/26 A kérdező kommentje:
Az alattunk lévő edzőterembe csak 18 éven felüliek járhatnak, de az van legközelebb, úgyhogy majd oda szeretnék menni.
2023. nov. 17. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!