Normális hogy nem értek semmihez és ezért szégyenlem
magam ?
A kérdező szavazást indított:
28 szavazat
1/13 Fanni99D válasza:
Azzal foglalkozz amit szeretsz csinálni,ne érdekeljen,hogy ki mit mond.
A lányok szeretik,ha egy férfinak vannak céljai,teljesen mindegy,hogy mi csak legyenek és hajtson értük illetve ezek mellett legyen megfelelő értékrendje és ne szálljon el magától.
Szerintem ülj le,gondold végig mit szeretsz csinálni és legyél benne jó.
Egyik nagyon jó ismerősöm mondta amikor duci volt,hogy amíg nem edzett addig lehetett rá mondani,hogy dagadék. Viszont amikor már elkezdte az edzést nem is érdekelte,hogy mit mondanak róla mert tudta,hogy befog következni a változás és csak nevetett rajtuk.
Remélem azért tudtam hasznosat írta
21/L
2021. febr. 7. 00:22
Igen. Én sem értek a programozáshoz, mégis milliomos programozó akarok lenni. Paradox világképem van és szégyenlem. Zenéhez értek, tehetséges vagyok benne, de gyűlölöm így nem tanulom, így ahhoz sem értek így. Esetleg a földrajz és történelem/poltika amit még szeretek, tudom az összes ország nevét, nagyon nagy lexikális tudásom van, de szégyenlem, hogy nem akarok belőle továbbtanulni, hogy megélhessek belőle.
2021. febr. 7. 00:31
3/13 A kérdező kommentje:
Meg igazából az a legrosszabb hogy én nagyon szerettem a sportot , ezért is esett nagyon rosszul amikor be kellet fejeznem a élsportolói karrieremet ,nagyon szerettem versenyezni meg érmeket nyerni de már sajnos kiöregedtem plusz maga a betegségem miatt már nem élsportolhatok sajnos ,máshoz meg nem értek ,és nem tudom miből lesz egy jó stabil jövedelmem amiből házat kocsit vehetek meg családod alapíthatok, meg a barátnőmnek feleségemnek és majd a gyermekemnek mindent megvehetek megteremthetek , sz@r ez így nagyon 😩😭
Arra is mehet az energia, hogy roszzul érzed magad, vagy arra is, hogy megpróbálsz kezdeni magaddal valamit. Tanulsz, fejlődsz, keresel bármit, ami most tetszik. Abba bele mélyülsz, ha nem tetszik 2-3 év és váltasz.
2021. febr. 7. 00:51
Sok sportolónál baj, hogy a sporton kívűl nem tudják elképzelni az életüket, aztán mikor már nem megy úgy, hajtják elkeseredetten (Cseh Laci pl) amit már sosem érhetnek el.
Menj pszichológishoz, foglalkozz önismerettel. Én is most kezdem feldolgozni, hogy a sportkarrieremből nem lesz semmi és tudom hogy nehéz... tidom hogy úgy érzed semmihez sem értesz... de ez csak átmeneti, van máshoz is tehetséged, de eddig a prioritások elnyomták.
2021. febr. 7. 05:43
Kérdező, eddig oké, de most már igyekezz arra fókuszálni, hogyan tudnád megszüntetni ezt az állapotot.
Mert normális, hogy emiatt rosszul érzed magad, és ez magától nem fog megváltozni.
Szívesen segítek privátban, bátran írj üzenetet!
2021. febr. 7. 10:15
Igen, ez teljesen normális.
2021. febr. 8. 09:56
8/13 ZsanettPuzsoma válasza:
Szerintem nincs miért szégyelld magad. Ha meg nem találtad meg azt a dolgot amit tényleg szeretsz csinálni, akkor ez van. Majd később megtalalod. :D
2021. febr. 8. 20:32
#8 Ezzel azért óvatosan! Valaki 45 évesen is anyja nyakán ül és "nem találta meg, amit szeret csinálni".
2021. febr. 9. 16:49
10/13 A kérdező kommentje:
sportolni szeretek de abból már semmi nem lesz ,engem most az érdekel hogy mi az amivel meg tudom alapozni a jövőm ,igazából sok tervem van csak nem tudom hogyan tudnám megvalósítani ezeket , egyébként teljesen önálló vagyok 19 éves korom óta én magam intézem egyedüll az ügyeimet és főzök vásárolok magamnak stb , nem is ez a lényeg hanem félek hogy nem sikerül megvalósítanom a terveimet kudarcot vallok és semmit nem fog haladni az életem és így cseszem el a fiatalságom ,
Kapcsolódó kérdések: