Normális ha szégyenlem? (Kérdés rövid magyarazat hosszu)
palmolive tusfürdő az ismerősöm pikkelysömörére jó hatással volt. egyébként tengervíz jóót tesz stb. miért sajnálod?
kicsit próbáld meg oldani a stresszt, nekem attól jön ki
13 vagy, ebben a korban(és a következő 4-5 évben) mindenki szégyell valamit a testén. Én minden nyáron hosszúujjúban izzadtam, nehogy az emberek meglássák a szeplőket a karomon.
Más a melleit/arcát/súlyfeleslegét/akármijét takargatja, nem kell aggódnod, nem vagy egyedül azzal, hogy szégyellsz valamit a testeden.
Igen, és mindig is fura szemmel fognak rá nézni, mert egyébként ez sajnos csúnya bőrbetegség.
Nyugi, a korlátoltabbaktól majd megkapod, hogy ne is érj hozzájuk, mert fertőzöl, stb.
Menj el bőrgyógyászatra, kérj speciális krémet, vagy a gyógyszertárban is tudnak segíteni
Hanyagold a kemikáliákat, természetes dolgokkal tisztálkodj, ne agyonillatosított szrokkal.
Ne stresszelj, nekem az fokozza a dolgot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!