Normális hogy nem értek semmihez és ezért szégyenlem magam ?
Figyelt kérdés
csak az a egyetlen pozitív bennem hogy jó külsőm van és rendes vagyok ,Tehát 22 éves férfiként nem értek semmihez semmiben sem vagyok kiemelkedő bár régen versenyszerűen sportoltam végül abba kellet hagynom a betegségem miatt ,csak az edzéshez értek ami látszik is a külsőmön és sokan is mondják ezt meg hogy rendes kedves srácnak tűnök de ennyi semmi több , de én viszont szégyenlem magam hogy nem vagyok élsportoló vagy nem tanulok valami komoly mérnöknek orvosnak vagy ilyesmi , ez normális ? És ti lányok hogy állnátok egy ilyen fiúhoz?2021. febr. 7. 00:05
11/13 A kérdező kommentje:
Már 1 éve kb alig alszom mert hajnali 2-3 ig azon gondolkozok mit hogyan kéne csinálnom stb egyszerűen nem tudom kikapcsolni az agyam , és ráadásul folyton egész nap állandóan sz@r a kedvem kivéve akkor amikor edzek
2021. febr. 9. 17:09
12/13 anonim válasza:
Sportban jó lennél, akkor is lenne 10 éved benne és konyec. Ideje váltani. Próbálj ki mást és keress több mindent.
Semmi nincs veszve és új dolgokat megismerni érdekes dolog.
13/13 anonim válasza:
Sajnos nem normális a mai világban hogy 22 évesen valaki ennyire tisztában van magával és rájön hogy a sportból csak nagyon kevesek fognak megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!