Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy nem értek...

Normális hogy nem értek semmihez és ezért szégyenlem magam ?

Figyelt kérdés
csak az a egyetlen pozitív bennem hogy jó külsőm van és rendes vagyok ,Tehát 22 éves férfiként nem értek semmihez semmiben sem vagyok kiemelkedő bár régen versenyszerűen sportoltam végül abba kellet hagynom a betegségem miatt ,csak az edzéshez értek ami látszik is a külsőmön és sokan is mondják ezt meg hogy rendes kedves srácnak tűnök de ennyi semmi több , de én viszont szégyenlem magam hogy nem vagyok élsportoló vagy nem tanulok valami komoly mérnöknek orvosnak vagy ilyesmi , ez normális ? És ti lányok hogy állnátok egy ilyen fiúhoz?

2021. febr. 7. 00:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már 1 éve kb alig alszom mert hajnali 2-3 ig azon gondolkozok mit hogyan kéne csinálnom stb egyszerűen nem tudom kikapcsolni az agyam , és ráadásul folyton egész nap állandóan sz@r a kedvem kivéve akkor amikor edzek
2021. febr. 9. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Sportban jó lennél, akkor is lenne 10 éved benne és konyec. Ideje váltani. Próbálj ki mást és keress több mindent.

Semmi nincs veszve és új dolgokat megismerni érdekes dolog.

2021. febr. 9. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nem normális a mai világban hogy 22 évesen valaki ennyire tisztában van magával és rájön hogy a sportból csak nagyon kevesek fognak megélni.
2021. febr. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!