Édes anyán káposztát akkart tartositani a panelben?
Figyelt kérdés
Hogy, magyarázam el az ö szintjén hogy, büdös és ne csinálja ?2023. nov. 17. 18:45
21/36 A kérdező kommentje:
De most mondok egy példát ami meg történt a kádat nézi zuhanyzonak és be ázik mindenki.
2023. nov. 17. 20:21
22/36 anonim válasza:
#20 Ilyen még nem volt, azt sem nagyon érteni amit írsz, úgy kell kihámozni, ez nem kötekedés, de nagyon bosszantó, hogy mindenki más elmondja normálisan a gondját, panaszát, stb.. És nekünk meg itt kell barkochbázni, hogy mit is szeretnél.. Arra még mindig nem válaszoltál miért gusztustalan a káposzta.. Ha meg attól félsz, hogy zavarja a szomszédokat, akkor egyszerűen csak becsengetsz hozzájuk, és megkérdezed, hogy zavaró-e anyád káposztája? Ilyen egyszerű...
23/36 anonim válasza:
Szerintem rajtad kívül senkit nem zavar a káposzta szaga.
24/36 A kérdező kommentje:
Már ki öntötem a káposztát én voltam a buta hogy, itt kértem tanácsot.
2023. nov. 17. 21:26
25/36 anonim válasza:
#24 Gratulálok, remélem a beteg, leírásod alapján ápolásra szoruló édesanyád büszke arra akit nevelt, kiönti azt a munkát, amit szeret csinálni kedvtelésből. Ez olyan mintha nekem pl minden elektornikai eszközömet amiken épp dolgozgatok, leráznál az asztalról a pics@ba, "légy büszke magadra."
26/36 anonim válasza:
Ha hordóban csinálta hát bumm. Esetleg porciózd ki, kisebb dobozokba, üvegekbe és rakd be a hűtőbe. Kávézaccot teszel mellé, az brutális csodákra képes. Ami nem fér be a hűtőbe, azt meg elpasszolod a szerencsés szomszédoknak.
Hidd el, van tapasztalatom. Németországban laktam egy kis ideig dél-koreaiakkal és kimchit csináltunk együtt ipari mennyiségbenn pici lakásban. A kimchi kínai kelből készül, szerintem cefetebb mint a mi káposztánk.
Ők így oldották meg.
27/36 A kérdező kommentje:
Az baj már igy is ki takaritotam egy helyiséget és oda be rakot minden befütet amit utána nem használt fel 25.Ezután jött a hordo miután helyiség meg telt nem azért csinálja mert meg eszi egyszerün unatkozik felhalmoza ez egy fajta gyüjtögetés nála.
2023. nov. 17. 22:28
28/36 A kérdező kommentje:
Már polcok is szakadnak le mert nem birják a sok befötet de ö továbra is polcra fogja pakolni mert ennyir nem látja már dolgokat.Hiába van máshol hely ö polcra rakja akkor is.
2023. nov. 17. 22:33
29/36 anonim válasza:
Na most befüt volt vagy beföt?
30/36 anonim válasza:
Ha az ö háza akkor az ö dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!