Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám és a nagymamám összeve...

Anyukám és a nagymamám összeveszett amiért sütöttem almás muffint és azt ők véletlen tönkre tették, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ma családi összejövetel miatt sütöttem finom almás muffinokat amiket a családból mindenki szeret. De sajnos történt egy baleset és anyukám meg a nagymamám valahogy egyszerre lökték le a muffinos tálcát a mosogatóba. Sajnos pont a mosogató mellett volt a tálca amiben volt kis víz mennyiség is így amint belezuhant az összes muffin elázott. Ők meg egymást kezdék hibáztatni de kb torkuk szakadtából. Nagymamám szájából ez hangzott: na tessék, most miattad éhezni fog a család, remélem a te gyomrod meg van tömve azért vagy ekkora pufók. Anyám erre: én meg remélem, hogy az ibolya a kedvenc virágod és szereted őket szagolni. Ekkor mindkettő dühösen elviharzott más irányba én meg álltam ott mint egy fazék. Most fogalmam sincs mit csináljak. Még mindig áll a tűz és nem tudom hogy békíthetém ki őket. Sosem haragudtak egymásra, most volt ekkora vita először. Úgy érzem, hogy nem a muffinokon van a vita tárgya. Ki mit tenne? Nem akarok negatív energiákat itthon, meg akarnám oldalni ezt a fiaskót.

2023. nov. 13. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Azt írod, csak kis víz, na hát ha nem valami koszos vagy vegyszeres mosogatólé, én simán megenném, kit érdekel, ha picit nedvesebb.

Anyád meg öreganyád meg majd felnőttek módjára kibékülnek. Ezt te sajnos nem tudod megoldani helyettük, de nem is te a feladatod.

2023. nov. 13. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
:D Ennél nagyobb gond ne elgyen.
2023. nov. 13. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok az igényes családi vitakultúrátokhoz, kérdező. Lesülne a bőr a képemről, ha két közeli családtagom így beszélne egymással, pláne ilyen apróság miatt, mint pár sz@ros muffin. Inkább el sem képzelem, miféle emberek lehetnek, akik egy ilyen piti ügy hevében lekövérezik egymást vagy a másik halálát kívánják. Ha nálunk történne ilyen, az érintettek nem győznének elnézést kérni, én meg kissé sajnálnám ugyan a muffint, de inkább legyintenék, hisz véletlen volt, nem nagy probléma. Valaki hozna a boltból valami finomságot helyette és ügy lezárva.

Előtted ott van két példa arra, hogy milyen ne légy. És ne próbáld őket kibékíteni, oldják meg a maguk módján.

2023. nov. 13. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem a muffinokon vitáznak, hanem mert két suttyó nulla vitakultúrával - nem kell szépíteni...
2023. nov. 14. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan tervezed az életedet a jövőben? Mik a tervek, amiben csak te szerepelsz, a retardált családod nélkül?
2023. nov. 14. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkednél?
2023. nov. 14. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!