Anyukám és a nagymamám összeveszett amiért sütöttem almás muffint és azt ők véletlen tönkre tették, mit tehetek?
Azt írod, csak kis víz, na hát ha nem valami koszos vagy vegyszeres mosogatólé, én simán megenném, kit érdekel, ha picit nedvesebb.
Anyád meg öreganyád meg majd felnőttek módjára kibékülnek. Ezt te sajnos nem tudod megoldani helyettük, de nem is te a feladatod.
Gratulálok az igényes családi vitakultúrátokhoz, kérdező. Lesülne a bőr a képemről, ha két közeli családtagom így beszélne egymással, pláne ilyen apróság miatt, mint pár sz@ros muffin. Inkább el sem képzelem, miféle emberek lehetnek, akik egy ilyen piti ügy hevében lekövérezik egymást vagy a másik halálát kívánják. Ha nálunk történne ilyen, az érintettek nem győznének elnézést kérni, én meg kissé sajnálnám ugyan a muffint, de inkább legyintenék, hisz véletlen volt, nem nagy probléma. Valaki hozna a boltból valami finomságot helyette és ügy lezárva.
Előtted ott van két példa arra, hogy milyen ne légy. És ne próbáld őket kibékíteni, oldják meg a maguk módján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!